Publisert 25 august 2008

Et lite stykke Thailand i Oslo på Yaya's

Lukk øynene og drøm deg tilbake til de glade backpackerdagene i Thailand. På eksotiske Yaya's går de virkelig inn for å gi deg den rette følelsen; hyggelige thairetter serveres i små bambushytter med fargerike plastmøbler eller store puter, til lyden av jungel og tropiske regnstormer. Et og annet strømavbrudd er heller ikke helt uvanlig. Hovedretter ligger på rundt 139 kroner.
Industrigata 6 på Majorstua eller Munkedamsveien 53 B i Vika.

Nattmat for viderekomne på Restaurant Oro

Er du lei av lange kebabkøer når du kjenner sulten gnage ut i de små nattetimer? Uansett hva klokken er trenger du ikke å gå rundt med tom mage. I baren på Restaurant Oro serveres eksklusiv slow food til 02.15 fra torsdag til lørdag. Bytt ut pølse og kebab mot lasagne, spaghetti, steakburger og gryter. Er du bare småsulten er kanskje grillspyd med kylling, scampi eller svinekjøtt for 39 kroner per stykk det du behøver. Priser: mellom 39 - 189 kroner.
Tordenskioldsgate 6

Billige bobler på Champagneria

På Solli Plass ligger Oslo eneste restaurant som har spesialisert seg på musserende vin. Men her kan du få både vin, ordentlig champagne og cava. Den gode nyheten er at et glass av husets rosa bobler bare koster 38 kroner. En minst like god nyhet er at tapasen får deg til å dra på smilebåndet‚ retten med chevré og honning er verd hver eneste av de 75 kronene det koster. Tapas mellom 25 - 130 kroner.
Frognerveien 2

Texmex på Mucho Mas

Lille Mucho Mas på Grünerløkka har servert rikelige texmex-måltider i flere år. Her kan du få deg en real quesadilla med biff eller kylling, salat og bønner for 125 kroner eller en stor vegetarisk texmextallerken for en hundrelapp. Maten sprenger kanskje ikke de kulinariske grensene men mengden veier lett opp for det som mangler på smaken. Her er det populært – det kan være vanskelig å få bord på helgene. Priser: 65 - 168 kroner.
Thorvald Meyersgate 36 på Grünerløkka eller Bogstadveien 8Mer info:
Yaya's
Champagneria
Mucho MasHotell i Oslo fra 3 stjerner

[script src=“ type=”text/javascript“ charset=”utf-8“ src=”
http://media.orbville.no/cgi-bin/rg/view_data.cgi?event=view&id=3257432ea195ad80bb1569db4f3b7c5a&site=orbville_no&javascript=1“”]