Sommerens billigste reisemål

Veronicah
Reiseguiden, besøkt 20 land

Foto: Thinkstock
Reiser du til Bulgaria, Tunisia, Tyrkia eller Montenegro i sommer vil du garantert spare et par tusenlapper. Nedenfor finner du sommerens pakkereiser til disse destinasjonene.
Publisert 3 juli 2013

Bulgaria

Bulgaria kan by på kilometerlange sandstrender, vakker natur, fest og moro, samt et solsikkert sommerklima. Reisemålet egner seg utmerket for både barnefamilier og festløver. Prisnivået er meget gunstig, så har kan du være sikker på at du får mye for pengene.


Pakkereiser til Bulgaria i sommer


Tunisia

Tunisia ligger ved randen av Sahara, men kan by på et herlige Middelhavsklima. Her kan du kombinere late dager på herlige sandstrender med spennende aktiviteter som ørkensafari. Tunisia er et billig ferieland og er et perfekt feriealternativ spesielt for barnefamilier.


Pakkereiser til Tunisia i sommer


Tyrkia

Tyrkia er kontrastenes land der øst møte vest, der gammelt møter nytt. Reisemålet egner seg utmerket for barnefamilier så vel som nyforelskede par. Her finner du flotte strender, utsøkt mat, spennende shopping til gode priser og eksotisk sightseeing.


Pakkereiser til Tyrkia i sommer


Montenegro

Det blir stadig mer populært å reise til Montenegro. Landet preges av uendelige strender, majestetisk natur og imponerende kulturhistorie. Prisnivået er fremdeles behagelig lavt, og de gjestfrie innbyggerne tar hånd om deg på beste måte.


Pakkereiser til Montenegro i sommer