Sol, sand... og melkesyre. Velkommen på treningsreise!

Paulina
Reiseguiden, besøkt 24 land

Foto: iStock
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor/Star Tour
Foto: Ving
Foto: Startour
Trening og helse er noe mange synes er viktig og i dag har mange hotell valgt å fokusere på nettopp dette. Her har vi funnet frem noen av de beste og mest populære av treningsreisene.
Publisert 29 mars 2017

Om du vil at din ferie skal bestå av mer enn bare sol og bad er en treningsreise et bra alternativ. Flere reisearrangører har reiser med fokus på trening og helse. Her har vi har valgt ut noen treningshotell vi synes er ekstra bra.

Apollos treningsreiser

Playitas Hotel på Fuerteventura
Dette firestjerners treningshotellet ligger rett ved havet og den sjarmerende fiskerlandsbyen Las Playitas. Milelange strender og byens vakre havnepromenade, kafeer og uteserveringer er noe av det området kan by på. Svømming, dykkeskole, seiling, windsurfing, surfing, spinning, bodytoning, stretch eller morgengymnastikk med utsikt utover havet er noe av hva hotellet tilbyr sine gjester. På Playitas Hotel arrangeres det i starten av året også Girls only-camp med årets Norseman Xtreme-vinner Kristin Lie, samt Kickoff med Kari Jaquesson. Kids Sports Academy arrangeres også i skoleferier for dem mellom 5-15 år.
Les mer og se priser her.

Thanyapura Sport Hotel på Phuket, Thailand
Sporthotell som passer for alle nivåer av trening. Her er det olympisk basseng, gruppetrening, løperbaner, tennisbaner, sykling og et fint helsesenter. De har også barnebasseng og miniklubb for de minste.
Les mer om hotellet her.

Goldcity Resort i Alanya, Tyrkia
En av Tyrkias med velutstyrte treningsresorter som ligger på toppen av et fjell der du virkelig kan nyte av en komfortabel ferie med all inclusive. Barna trives også her siden det finnes både et vannland og flere barnebasseng. Hotellet har også et olympisk basseng, vanlig basseng, løperbane,gruppetrening, treningssenter og et stort spaanlegg.
Les mer og se priser her.

Treningsreiser med TUI


Robinson Club Agadir
Nyhet for deg som vil ha trening og velvære med marokkanske vibber og all inclusive. Hotellet har sin egen private strand, og tilbyr flere ulike treningstimer med instruktør, personlig trener, yoga, styrketrening, surfing og golf. Hotellet står for buss til fem ulike golfbaner, og prøvetimer er inkludert. Som på alle Robinson-hotell, har også Robinson Club Agadir sitt eget WellFood-konsept, komponert av en ernæringsfysiolog, både spesialkost og retter er tilpasset trening. Men det finnes også croissanter og mye annet godt, samt vegetar-, vegan- og laktosefrie retter. Prøv deg også på volleyball, pilates, Aqua Fit eller tennis, eller ta utflukter til landsbyen Immouzer, byene Marrakesh og Essaouira, eller hva med en ridetur? Surfekurs tilbys mot kostnad. Hotellet er også barnevennlig, med egen barneklubb.
Les mer om hotellet her.

Robinson Club Cala Serena, Mallorca
Dette treningshotellet ligger i en rolig bukt hvor avslapning, god mat og ikke minst trening står i fokus. Med sine konsepter WellFood og WellFit får du en bra balanse mellom trening og kosthold. På WellFit Spa finner du en rekke deilige behandlinger, yoga, pilates og slappe av i basseng eller badstu, og du kan ta deg en proteinshake i chill-out-loungen.
Les mer om hotellet her.

Treningsreiser med med Ving

På alle Vings Sunwing Family Resort, og Sunprime Hotell som er barnefrie hotell, kan du gå på gruppetreningstimer med instruktører fra SATS. Treningen er gratis for alle som bor på hotellet. Ving tilbyr også skreddersydde sykkelreiser, golfreiser, skireiser og dykkreiser, og de fleste av disse hotellene har svømmeskole for de små.

Ocean Beach Club på Gran Canaria
Dette er et av de flere treningsvennlige Sunwing-hotellene til Ving. I en vik på Gran Canarias vestkyst finner du dette nye, barnevennlige hotellet som blant annet tilbyr spa, gratis treningsstudio og SATS ELIXIA-klasser. Bo i et rom med hageutsikt eller i en Ocean Beach Club Suite hvor du kan gå rett fra terrassen og ut i bassenget. Hiv deg på en SATS ELIXIA-time og benytt fullt utstyrt treningsstudio og fitness, eller slapp av på stranden og nyt en velfortjent pause.
Les mer og se priser her.


Tilbud – Spa og helse