Siste sjans til julefeiring i solen

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Vil du feire jul på en hvit sandstrand med en kokosdrink i hånden? Da må du skynde deg, for det finnes ikke mange plasser igjen til årets julereiser. Her har vi samlet de reisene der det fortsatt finnes ledige plasser til varmen i desember.
Publisert 4 november 2016

Det er mange som velger å reise bort over jul og nyttår, gjerne på en sammenhengende ferie i to uker. Feir jul hjemme eller og dra bort i romjulen, eller hvorfor ikke ferie jul i 30 graders varme? Men tenk ikke for lenge, for det er mange som har bestemt seg for å feire jul i utlandet i år og det begynenr å bli fullbooket.

Vinterens mest populære reisemål

Kanariøyene, Thailand og Mexico er utrolig populære reisemål om vinteren og alle tre er på charterarrangørenes topplister. Andre varme og populære reisemål er Dubai, Jordan, Kapp Verde og Den dominikanske republikk.

Velg et hotell med oppvarmet basseng

Det er ikke sikkert at du får høysommertemperaturer selv om du reiser til et charterreisemål. Sjekk derfor alltid temperaturen på reisemålet du velger, og er det ikke over 25 grader er det en god idé å booke et hotell med oppvarmet basseng eller innendørs basseng.

Jul i utlandet – ekstra opplevelser på hotellet

På mange hotell serverer de spesielle julemenyer i desember, og noen hotell får til og med nissen på besøk. Sjekk hva som skjer på det hotellet du velger om dette er noe som er viktig for deg. Noen hotell har også en nyttårsbuffé mot ekstra betaling.


Charter til Kanariøyene i desember



Charter til Thailand i desember



Charter til Mexico i desember



Charter til Karibia i desember



Charter til De forente arabiske emirater i desember



Charter til Kapp Verde i desember



Reisetilbud – Jul og Nyttår