Romantiske hotell for to på Mallorca

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Hotel Ca´n Pere
Foto: Agroturisme Na Martina
Foto: Hotel Puro
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Hotel Tres
På Mallorca finnes det massevis av romantiske hotell, enten du foretrekker charterhotell eller hotell du kommer deg til på egen hånd. Her gir vi deg noen skikkelige godbiter.
Publisert 13 april 2016

Minimalistisk midt i smørøyet eller rolig og landlig med gamle aner? Valget av hotell er for mange en av de viktigste valgene både på reisen og i budsjettet. Vi har samlet en rekke godbiter av noen hotell på Mallorca som passer for alt fra badeferie til byweekend.

Ca´n Pere, Alcúdia

I rolige Alcúdia på det nordlige Mallorca ligger det lille sjarmerende hotellet Ca´n Pere. Det er et bra valg for deg som vil ha litt ro og fred på ferien, men fortsatt ha nærhet til gamlebyens underholdning. Hotellbyggets gamle karakter er godt bevart og alle rom er oppkalt etter en øy i Balearene. Om du vil ha luksus velger du et av de finere rommene med jacuzzi og egen terrasse. Gratis wifi finnes på hele hotellområdet. I nærheten finner du strender og golfbaner. Hit reiser du på egen hånd.
Les mer om Ca´n Pere og bestill her.

Agroturisme Na Martina – landlig idyll

Med en stille og fredelig beliggenhet i Mondrago National Park ligger dette mildt sagt unike hotellet. Agroturisme Na Martina har fire romtyper å velge mellom og passer perfekt for par som vil oppleve Mallorcas litt mer urørte steder. Her finner du både basseng og treningsrom, og hagen er perfekt for avslapning. I restauranten serveres lokalprodusert mat fra hotellets egen gård. Til tross for at du føler deg langt fra sivilisasjonen ligger Palma flyplass kun 58 km unna. Fra hotellområdet kan du dra på utflukter til blant annet The Caves of Drach og den vakre stranden Cala Mondrago Beach. Hotellet kan hjelpe til med bilutleie, eller så kan du bestille din bil her.
Les mer om Agroturisme Na Martina og bestill her.

Hotel Puro, Palma

Det firestjerners designhotellet Puro ligger i området La Lonja, i hjertet av Palma. Hit kan du reise på charter med Startour og det er nærme mange gode tapasbarer og Palmas katedral. Det er bare noen minutters spasertur til havnen og promenaden Paseo Maritmo. Hotellbygget er fra 1800-tallet og har en herlig karakter med mange kriker, kroker og små bakgårder. Hotellbaren Opia lokker til seg både kjente og ukjente bargjester.
Les mer om Hotel Puro og bestill her.

Nixe Palace, Palma

Dette høyklasses hotellet ligger rett ved stranden, cirka fem kilometer utenfor Palma. På hotellet finner du et veldig innbydende bassengområde, et spa med hamam og jacuzzi, tre restauranter og en poolbar. For å gjøre kveldene ekstra koselige byr hotellet på levende pianomusikk. Hotell Nixe Palace er et utmerket alternativ for deg som har høye krav til både standard og beliggenhet. Her kan du fint kombinere sol- og badeferie med spennende uteliv, enten i Palma eller i jetsethavnen Puerto Portals. Hit kan du reise på charter med Ving og Apollo.
Les mer om hotellet og bestill her.

Sunprime Waterfront, Can Pastilla

Med en makesløs beliggenhet rett ved stranden ligger dette fine hotellet med 16-årsgrense, så her slipper du leker strødd rundt bassenget. I nærheten finner du restauranter, barer og butikker, og ønsker du et større tilbud ligger koselige Palma by kun 10 minutter unna med buss. Vil du legge igjen lommeboken hjemme? Bestill Sunprime All Inclusive. WiFi er inkludert på hele området. Tren sammen i hotellets treningsrom eller lån sykler og ta en romantisk sykkeltur i solnedgangen. Hit reiser du på charter med Ving.
Les mer om hotellet og bestill her.

Hotel Tres, Palma

Hotel Tres blander 1600-tallsarkitektur med moderne innslag. Det første du ser er det ekstravagante eksteriøret, mens interiøret er lyst og moderne. På taket finnes det en solterrasse med et lite basseng og det er også plass til å slappe av på hotellets bakgård. Hotel Tres ligger i Palmas eldre bydel og har en veldig hjemmekoselig atmosfære. Hit reiser du enkelt på egen hånd.
Les mer om Hotel Tres og bestill her.

I vår søkemotor kan du finne flere reiser til Mallorca:
- Flyreiser
- Charter
- Charter med all inclusive
- Hotell


Rimelig charter til Mallorca


Fly til Mallorca