Publisert 15 april 2013

Nedenfor finner du noen av Hellas mest romantiske overnattinger:

Anastasis Apartments – Imerovigli

Fantastiske Anastasis Apartments ligger i utkanten av landsbyen Imerovigli, på Santorini, og har en ubeskrivelig vakker utsikt over Egeerhavet. Hotellkomplekset består av ti leiligheter og suiter, samt en bortgjemt eksklusiv villa – alle er individuelt innredet med smaklige finesser som tilbyr en diskret luksus. Alt er tilrettelagt for et hyggelig opphold og for å kunne nyte romantiske solnedganger.
Les mer om Anastasis Apartments her.

Lindos Blu – Lindos

Lindos Blu er et elegant boutiquehotell i fredelige omgivelser, og egner seg ypperlig for en luksusferie for to. Den fantastiske havutsikten fra bassengområdet inviterer til late dager i solen og det innbydende spaet byr på avslappende behandlinger i et romantisk miljø. Alle rom er luftige og lekkert innredet.
Les mer om Lindos Blu og bestill her.

Tesoro Blu Hotel & Spa – Skala

Tesoro Blu Hotel & Spa ligger i en privat dal, oppslukt av naturskjønne omgivelser, med utsikt over Det joniske hav i sørøstlige hjørnet av Kefalonia, i badebyen Skala. Hotellet byr på en eksklusiv overnatting der moderne, minimalistisk design møter øyas rene landskap og skaper en harmonisk flukt fra virkeligheten. Rommene og suitene har høy standard og er moderne innredet.
Les mer om Tesoro Blu Hotel & Spa her.

Aris Caves – Oia

Aris Caves er et intimt, lite leilighetshotell og ligger på idylliske Santorini. Leilighetshotellet ligger knapt 100 meter fra sentrum og i nærheten alle attraksjonene i Oia. Atmosfæren er fredfull og utsikten er everntyrlig. Herifra kan du nyte synet av vulkanen Nea Kameni, øya Thirasia, det dypblå Egeerhavet og den fantastiske utsikten over Santorini Caldera.
Les mer om Aris Caves her.

Artemis Villas – Imerovigli

Artemis Villas ligger i magiske Imerovigli, med idyllisk beliggenhet 400 meter over havoverflaten med panoramautsikt over vulkanøya Megali Kameni, verdensberømte Caldera og Egeerhavet. Artemis Villas har totalt ti studios, superior studios og nyrestaurerte tradisjonelle suiter. Alle tilbyr moderne fasiliteter for et hyggelig opphold.
Les mer om Artemis Villas her.


Populære luksushotell i Hellas