Portugal og Spania - årets mest prisverdige reisemål

Veronicah
Reiseguiden, besøkt 20 land

Foto: Thinkstock
Portugal og det spanske fastlandet er dette årets mest prisverdige reisemål. Sunny Beach i Bulgaria lander på en verdig tredjeplass.
Publisert 9 august 2013

Britiske Post Office Holiday Costs Barometer 2013 har sammenlignet prisene på blant annet mat, drikke, alkohol, sigaretter og solkrem. I følge dette barometeret er Portugal og det spanske fastlandet årets rimligste destinasjoner. Albufeira i Algarve utnevnes som den billigste turistdestinasjonen i Portugal med Costa del Sol og Costa Blanca i Spania hakk i hæl.

Albufeira i Portugal

I Albufeira på Portugals sørkyst går livet i et sakte tempo. Her kan du nyte havets lekkerheter uten å få en overraskelse når regningen kommer. Kystlinjen i Albufeira er 30 kilometer lang fordelt på 25 ulike og vakre strender. Finkornet sand, krystallklart og varmt havvann har trollbundet badegjester fra hele verden.


Charterreiser til Portugal


Costa del Sol & Costa Blanca i Spania

Til Costa del Sol, en cirka 20 mil lang sandstrand i regionen Andalusia, har vi nordmenn reist i snart 40 år. Costa del Sol har alle ingredienser for en vellykket ferie: fantastiske golfbaner, herlige strender, utsøkt mat og et stort kulturtilbud.

Costa Blanca er en populær kyststrekning på hele 200 kilometer. Den nydelige naturen, det vennlige folket og det varme, behagelige klimaet lokker reiselystne nordmenn tilbake år etter år.


Charterreiser til Spania

Sammenlign alle reiser til Spania fra Norge

Sunny Beach i Buglaria

I Bulgaria kan du leve cirka 20 prosent billigere enn i for eksempel Tyrkia. Sunny Beach skal være en av Bulgarias mest prisverdige turiststeder. Sunny Beach er også Bulgarias mest populære badested og har tiltrukket badenymfer helt siden 50-tallet. Feststemt ungdom fra hele Europa samler seg her i høysesongen, men det er fullt mulig å nyte ferien i fredfulle og avslappende omgivelser.


Charterreiser til Bulgaria

Sammenlign alle reiser til Bulgaria fra Norge

Finner du ikke det du leter etter ovenfor, finner du flere charterreiser her >>