Pakkereiser til Hawaii

Veronicah
Reiseguiden, besøkt 20 land

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Hawaii er selve definisjonen på en drømmeferie. Et herlig klima, strender i verdensklasse og en billig dollarkurs gjør Hawaii til et attraktivt reisemål.
Publisert 25 august 2013

Med Ving reiser du til Maui eller Honolulu, to av Hawaiis mest populære reisemål. Du reiser dog på egenhånd, Ving tilbyr kun rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.

Maui - badenyfenes ferieparadis

Du finner knapt maken til natur og klima i hele verden! Med over 80 strender som strekker seg over totalt 20 mil, er dette badenyfenes ferieparadis. Vær dog oppmerksom på skyhøye bølger, farlige maneter og understrømmer. De beste strendene på øya er Ka'anapali Beach, Kapalua Beach, Wailea Beach, Maluaka Beach og Napili Beach.

Øya, også kjent som “The Magic Isle”, har en ubeskrivelig vakker natur. På Maui kan du nyte utsikten ovenfor skyene i Haleakala National Park eller ta bilen til Hana - en strekning med usedvanlig vakker natur og utallige fossefall langs veien.


Maui har noen av de mest fasjonable hotellene i hele verden, de fleste av dem bygget ved palmestrender eller svarte vulkanklipper. Øya har et prisbelønnet kjøkken med fokus på skalldyr, sushi, fersk fisk og meget godt kjøtt.

Honolulu - Hawaiis kulturelle sentrum

Honolulu på øya Oahu er ofte første stopp for feriegjester på Hawaii. Honolulu er en av USA størstebyer, men er langt i fra en typisk storby. Omgitt av vakre fjell, hvite strender, ren luft, klart vann og deilig klima, er byen meget innbydende i all sin prakt.

Honolulus berømte strand, Waikiki Beach, har blitt et naturlig sentrum for soldyrkere og windsurfere fra hele verden. Langs stranden ligger en rekke flotte hoteller, fornøyelser og shopping i verdensklasse, samt Stillehavets mest trendy restauranter, nattklubber og barer. Honolulu passer for deg som elsker kultur - her arrangeres det festivaler og diverse begivenheter året rundt.

Slik reiser du hit på egenhånd

De fleste internasjonale flyselskap har reiser til Honolulu og Maui via London, Frankfurt eller Amsterdam med mellomlanding i for eksempel Los Angeles, Chicago eller Atlanta.

Hawaii har sol og varme hele året, men minst nedbør får du fra og med mai til og med september.

Vings pakkereiser til Hawaii finner du her.


Flybilletter til MauiFlybilletter til Honolulu


FLERE FLYBILLETTER FINNER DU HER.