Nyheter på Kanariøyene

Veronicah
Reiseguiden, besøkt 20 land

Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto:Apollo
Foto: Ving
Foto: Apollo
Kanariøyene er det mest populære reisemålet for nordmenn på vinteren, og selv om du har vært der mange ganger finnes det fortsatt nye reisemål som venter på å bli oppdaget.
Publisert 16 oktober 2013

På et velkjent reisemål som Kanariøyene er det spennende når det dukker opp noe nytt, og i vinter har charterarrangørene renovert hotell, åpnet nye hotell og funnet frem til nye destinasjoner. Her er noen av nyhetene som du kan reise til i vinter.

Salobre, Gran Canaria

Denne sesongen introduserer Apollo et nytt reisemål på Gran Canaria, nemlig Salobre. Dette er det perfekte reisemålet for deg som elsker å spille golf. Nyt avslappende luksus på fantastiske Sheraton Salobre Golf Resort & Spa som ligger ved siden av Salobre Golfs to 18-hullsbaner i naturskjønne omgivelser.
Les mer om Salobre her.

Playa de Taurito, Gran Canaria

Det lille feriestedet Playa de Taurito har vokst frem i dalen mellom de større stedene Puerto Rico og Puerto de Mogán. Her er det strand og vannaktiviter som dykking og snorkling som gjelder. Ving tilbyr overnatting på det koselige Vistas de Taurito, cirka 1,5 kilometer utenfor landsbyens sentrum.
Les mer om Playa de Taurito her.

Sunprime Ananda Suites, Gran Canaria

Ving lanserer nå sitt tredje Sunprime Hotel (voksenhotell) på Gran Canaria. Sunprime Ananda Suites ligger perfekt til i Playa del Inglés, nær både strand, shopping og fornøyelser. Her kan du delta i gruppetimer med SATS-instruktører, nyte lukseriøse behandlinger i hotellets spa, eller spise og drikke godt i restauranten.
Les mer om Sunprime Ananda Suites her.

Cruise fra Gran Canaria

Apollo kan nå tilby cruise fra Gran Canaria. Opplev Kanariøyene fra sjøsiden samtidig som du nyter herlige dager om bord på det flotte cruiseskipet MSC Armonia. Cruiseskipet seiler ut fra Las Palmas på Gran Canaria. Du kan velge mellom to spennende reiseruter som inkluderer perler som La Gomera og La Palma på Kanariøyene, og blomsterøya Madeira eller fargesterke Marokko.
Les mer om cruise fra Gran Canaria her.

Radisson Blu Resort Gran Canaria

Apollo kan lokke med et nytt hotell i Arguineguin, nemlig Radisson Blu Resort Gran Canaria. Dette er et førsteklasses hotell med fantastisk beliggenhet mellom Patalavaca- og Anfistrendene. Rommene er stilfullt innredet med havutsikt. Noen av rommene har til og med eget boblebad på terrassen.
Les mer om Radisson Blu Resort Gran Canaria her.

Corralejo, Fuerteventura

Ving tilbyr denne sesongen pakkereiser til Correlajo på Fuerteventura. Denne idylliske, lille fiskerlandsbyen har en herlig og avslappet atmosfære. Barnefamilier bor som aller best på ClubHotel Riu Oliva Beach Resort.
Les mer om Corralejo her.

Jandia, Fuerteventura

Er du av dem som elsker sol, hav og bedagelig ferieliv på hvite, myke sandstrender er Jandía stedet for deg. Maken til strandliv kan du ikke finne noe annet sted på Kanariøyene. Playa Esmeralda sies å være en av verdens beste strender. Ving har nå tilgang til noen av Jandias mest attraktive hotell. Reiser du uten barn bør du vurdere det lukseriøse hotellet Riu Calypso.
Les mer om Jandia her.

Costa Calma, Fuerteventura

Costa Calma byr på to kilometer med gylne sandstrender der det er godt om plass. Dette reisemålet passer først og fremst deg som vil nyte late dager på stranden i fredfulle omgivelser. Er du ute etter ren avkobling bør du velge Vings Drago Park, der alt er inkludert i prisen. Vil du bo mer eksklusivt skal du velge Sentido H10 Playa Esmeralda.
Les mer om Costa Calma her.

Hotellet Elba Sara, Fuerteventura

En av Apollos nyheter i år er hotellet Elba Sara i Caleta de Fuste på Fuerteventura. Dette tiltalende hotellet ligger kun et steinkast fra øyas beste golfbaner. Hotellet egner seg godt for hele familien og kan by på ypperlig service. Alle rom har blakong med flott havutsikt.
Les mer om Elba Sara her.

Santa Cruz, Tenerife

Storbyen Santa Cruz kan friste med shopping, restauranter og mengder av severdigheter. Hvis du ønsker deg en ferie der du kombinerer sol og shopping, burde du absolutt vurdere Santa Cruz. Ving kan nå tilby flere ulike hoteller på dette reisemålet, blant annet det nyrenoverte og stilfulle Mencey Hotel som nå lyder navnet Iberostar Grand Hotel Mencey.
Les mer om Santa Cruz her.

Costa Teguise, Lanzarote

Denne sesongen kan du reise til Costa TeguiseLanzarote med Apollo. Dette er en moderne by hvor du først og fremst reiser for en avslappende sol- og badeferie. Langs den stemningsfulle strandpromenaden ligger de elegante hotellene ligger på rad og rekke, og mellom lavaklippene finner du flere herlige badebukter. Hotellet HD Beach Resort er som skapt for en avslappende pause fra hverdagen.
Les mer om Costa Teguise her.


Lukseriøs charter til Kanariøyene

Sammenlign alle reiser

FLERE CHARTERREISER FINNER DU HER >>