Lommebokvennlig luksus i solen

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Foto: Startour
Foto: Ving
Foto: Ving
Vi har laget en komplett oversikt slik at du enkelt kan finne luksuriøse charterreiser og all inclusive-reiser til en rimelig penge i sommer. Kast deg på en sensommer-reise og nyt luksus, bølgebrus og sand mellom tærne mens du fortsatt kan.
Publisert 29 mars 2017

Velger du å reise på sensommeren, altså i slutten av august eller i september, vil du kunne finne betydelig billigere reiser enn i den travleste turistsesongen. Vi introduserer deg til noen av våre favoritter innen luksushotell rundt Middelhavet og gir deg samtidig full oversikt over de rimeligste all inclusive-reisene og 4- og 5-stjerners hotellene akkurat nå. Prisene gjelder for avganger mellom 1.juni og 1.september. Vi hjelper deg med å finne det beste tilbudet på luksusreisen slik at du bare kan lene deg tilbake og nyte ferien!

Lindos Blu, Rhodos

Dette 5-stjerners boutiquehotellet som ligger i rolige omgivelser utenfor “Den hvite byen” Lindos har virkelig tatt hensyn til design og detaljer. Hotellet har god, personlig service og en romantisk atmosfære, og ligger i en skråning ned mot sandstranden med fenomenal utsikt over Vlicha-bukten. Kos dere blant annet på hotellets spa, ta en runde på tennisbanen, kos dere i boblebad og badstue eller prøv hotellets treningsrom. Nyt en deilig middag på hotellets egne restaurant, Smeraldo, med utsikt over havet. I Lindos, «Den hvite byen», kan du besøke den naturlige festningen Akropolis og det doriske tempelet som er bygget til ære for gudinnen Athene Lindia. Vil dere ha et skikkelig luksuriøst opphold, bestill en juniorsuite eller dobbeltrom med direkte utgang til bassenget som du deler med naborommet. Ellers har alle rom store vinduer med havutsikt, moderne innredning og delikate bad med regndusjer. Aldersgrensen på hotellet er 17 år.
Les mer om Lindos Blu og bestill her.

Sunprime Waterfront, Mallorca

Med en makesløs beliggenhet rett ved stranden ligger dette fine hotellet med 16-årsgrense, så her slipper du leker strødd rundt bassenget. I nærheten finner du restauranter, barer og butikker, og ønsker du et større tilbud ligger koselige Palma by kun 10 minutter unna med buss. Vil du legge igjen lommeboken hjemme? Bestill Sunprime All Inclusive. WiFi er inkludert på hele området. Tren sammen i hotellets treningsrom eller lån sykler og ta en romantisk sykkeltur i solnedgangen. Hit reiser du på charter med Ving.
Les mer om hotellet og bestill her.

Olympic Lagoon Resort, Ayia Napa, Kypros

På dette 5-stjerners hotellet vil hele familien uten tvil trives! Dere bor enten i pent innredete rom eller bungalows, og i restaurantene finner dere menyer fra flere ulike deler av verden som man som all inclusive-gjest kan boltre seg i. Hotellet har flere store bassengområder og alle i familien kan finne det som passer seg. Barnas favoritt er barnebassenget med piratskute og vannsklier, eller så kan hele familien kose seg i det store bassenget med en foss og broer. Slapp av i den lange Lazy River hvor dere flyter avgårde i tuber i et rolig tempo. Vil du ha sjø, ligger den fine stranden Golden Beach rett ved. Barn opp til 12 år kan more seg i den internasjonale barneklubben The Little Monsters, mens eldre ungdommer kan benytte seg av Teenz Club mot betaling. Det er også show på hotellet flere kvelder i uken, og de voksne kan blant annet kose seg med tennis, trening eller deilige spabehandlinger mot betaling. Wifi er inkludert på hele hotellet.
Les mer om hotellet og se priser her.

Finn de rimeligste luksusreisene på Reiseguiden:
- Charter med 5 stjerner
- Alle luksushotell


Rimelig 5-stjerners charter



Rimelig 4-stjerners charter



Rimelig charter med luksus + all inclusive