Publisert 18 juni 2015

Skal du til Kypros i sommer? Da er du heldig! På øya finenr du noen helt fantastiske strender, noen mer kjent enn andre. Vi har plukekt ut fem strender som vi synes har det lille ekstra.

Konnos Beach

Bare tre kilometer fra turistparadiset Fig Tree Bay, ligger denne bortgjemte perlen i Konnos Bay. Det er en koselig, liten strand som er veldig populær blant lokalbefolkningen. Her finnes en liten taverna i tillegg til solsenger og vannaktiviteter på stranden.

Pissouri Beach

Ved den vakre lille byen Pissouri ligger denne stranden som lokker til seg både turister og lokalbefolkning. Den ene enden av stranden er sand og den andre enden er en blanding av sand og rullestein. Her er det godt med plass selv midt i høysesong!

Grecian Bay

Om man bor i Ayia Napa og ikke vil gå langt for å komme til stranden er det ofte Grecian Bay man havner på. En utrolig vakker strand, med kritthvit sand, krystallklart vann og ikke minst barnevennlig.

Latchi Beach

En steinstrand med utrolig klart og fint vann rett ved båthavnen i den lille byen Latchi, som ligger øst på Kypros. Det finnes flere veldig bra fiskerestauranter med fersk sjømat ved havnen, så her kan du bade, sole og spise godt hele dagen.

Makronissos

Makronissos er egentlig av tre strender som ligger beskyttet i hver sin bukt. Disse kritthvite strendene er noen av de mest populære på Kypros, og om man liker å være i aktivitet når man er på stranda er dette rett sted. Her kan man snorkle, dykke, stå på vannski og padle for å nevne noe.

I Reiseguidens søkemotor finner du din reise til Kypros:
- Alle charterreiser til Kypros
- Restplasser til Kypros
- Flybilletter til Kypros
- Hotell på Kypros
- Leiebil på Kypros