Hotellperler langs stranden på Kapp Verde

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Ving
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: Ving
Foto: Ving
Kapp Verde utenfor Afrikas vestkyst er en populær destinasjon takket være sin stadig strålende sol, sitt turkise vann og vakre strender. Dessuten er det et perfekt sted for windsurfing og kitesurfing.
Publisert 3 desember 2018

Kapp Verde består av flere øyer som alle byr på en annerledes opplevelse for sine besøkende. De vanligste øyene å bo på er Boavista og Sal. For at du lettere skal vite hvilket charterhotell som passer deg og ditt reisefølge best har vi her delt dem opp etter interesser og budsjett.

For den som vil bo nær stranden

Hotellet Dunas de Sal ligger nær stranden Praia de Santa Maria og på bare 15 minutter rusler du inn til sentrale Santa Maria. Her får man en voksen atmosfære og stilen er minimalistisk, utformet av den portugisiske arkitekten Guilherme Páris Couto. Hotellet har 48 rom, alle med air-condition, fryser, privat balkong, privat baderom, wifi (ekstra avgift) og satelitt-tv. Ute på en stenlagt terrasse ved bassengområdet ligger hotellbaren som har bord, stoler og seilduk som gir skygge. Videre finner du treningsrom, spa, massasje og kveldsunderhodlning et par ganger i uken. Hotellet tilbyr også gratis parkering.

For den kresne

Riu Touareg ligger på den sydvestlige siden av Boavista, rett ved delen av Santa Monica-stranden som heter Praia Lacacão. Hotellet er 4+-stjerners og holder høy standard, både når det gjelder innredning og service. Riu Toureg består av to deler – Riu Touareg Couples og Blue Star Riu Touareg, der den førstnevnte først og fremst passer for par som reiser uten barn. Mange av fasilitetene er felles og fire av de fem restaurantene, kveldsunderholdningen og de fleste aktivitetene finnes inne på fellesarealet. Derimot finnes det et voksenbasseng med jacuzzi og snackbar der barn og leker ikke er tillatt. Den femte og siste restauranten, Imuhagh, er kun for gjester som bor på Riu Touareg Couples, også denne inkludert i all inclusive-konseptet. På dette hotellet bor du som verdsetter høy standard og et roligere tempo.

For kjæresteparet

Hotell Odjo d'Agua er et av de eldste hotellene i Santa Maria, på øyen Sal, og arkitekturen har en kolonial stil med lave bygninger og hvelv, med vakre blomster som dekker veggene. Dette er et rolig, romantisk og hjemmekoselig hotell som ligger rett ved stranden, men samtidig midt i sentrum. Et av høydepunktene med å dra til Kapp Verde er den gode maten og i hotellets restaurant kan du kose deg med alt fra lekre skalldyr til fantastiske steker. Restaurantens beliggenhet med utsikt over hele Santa Maria-bukten er unikt vakkert, spesielt i solnedgangen. Her finnes også en populær bar som byr på musikkunderholdning flere ganger i uken. Frokostbuffé er inkludert i prisen mens halvpensjon er et tilleggsvalg, dessuten kan du mot en avgift få deilig massasje eller logge deg på wifien og gjøre vennene der hjemme litt misunnelige.

For deg som vil ha mye for pengene

Med litt enklere leiligheter – men med mye hjerterom og en perfekt beliggenhet i Santa Maria på øyen Sal – ligger Porto Antigo. Hotellets strandlinje ligger beskyttet av en brygge, så selv når det blåser er vannet roligere her. Hotellet har et trivelig basseng, samt restauranten Papaya som ligger ute på bryggen med utsikt over havet og stranden. Her serveres frokost, middag, kalde drinker og enklere retter som passer bra til lunsj. Hotellområdet er koselig, rolig og fargerikt, takket være de vakre blomstene og trærne som vokser langs husveggene. Her trives de fleste, og det føles virkelig ut som om du får mye igjen for pengene her. Prøv du også!

For deg som vil være aktiv på ferien

På hotell Vila do Farol finnes det alltid noe å gjøre. Her kan man teste dans, ulike vannsporter, gymnastikk, bueskyting, bordtennis, strandvolleyball, boccia, basket, strandfotball og kitesurfing. Hotellet er et all inclusive-hotell med en fantastisk beliggenhet rett ved den åtte kilometer lange sandstranden. Om du skulle bli lei av stranden er det en koselig hage med et 400 kvadratmeter stort basseng. For barn mellom tre og tretten år finnes en engelsktalende barneklubb, samt en fin lekeplass, og for de litt større barna og de voksne er det et diskotek med bra musikk. Føler du for å unne deg selv litt luksus, har du en populær skjønnhetssalong med ulike behandlinger å velge mellom. Hotellrommene er enkle og lyse med aircondition og ligger i bungalows som er spredt rundt i en hyggelig hage.

Se alle hotell på Kapp Verde
Alle charterreiser til Kapp Verde


Charter til Kapp Verde