Her bor du best i Barcelona

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: iStock
Foto: Hotel Primero Primera
Foto: ALMA Barcelona
Foto: El Palace Barcelona
Barcelona er en by med både storbypuls og strandliv. Vi har plukket ut fire fine hotell.
Publisert 17 februar 2019

Barcelona er en av Europa mest populære weekendbyer. Her ligger du på stranden om formiddagen, shopper eller ser på severdigheter om ettermiddagen og nyter utelivet om kvelden. Byen er stor med mange nabolag som alle har sin spesielle karakter. Det er mange hotell, leiligheter og hosteller – mange med en høy standard. Her er fire hotell du bør bo på når du drar på vårweekend til Barcelona.

Hotel Primero Primera

Primero Primera ligger i en hage i bydelen Sarrià, i nærheten av Monestir de Pedralbes, Sagrada Familia og Camp Nou. Du kan ta deg til det gotiske kvarteret i Barcelona, Plaza de Catalunya og Las Ramblas på 15 minutter med tunnelbane. Dette boutiquehotellet har elegante rom med gratis Wi-Fi og iPod-dokk.
Adresse: Doctor Carulla, 25, Sarrià-St. Gervasi, Barcelona

ALMA Barcelona

ALMA Barcelona ligger i en attraktiv bygning like ved Passeig de Gràcia i sentrale Barcelona og fem minutter til fots fra Casa Batlló. Hotellet har et eget spa, en stilfull restaurant med terrasse og gratis Wi-Fi. Spaet på ALMA har innendørsbasseng, hammam og badstue. Her finner du også et treningsstudio og herlig massasjetilbud.
Adresse: Mallorca, 269-271, Eixample, Barcelona

Casa Camper Barcelona

Designhotellet Casa Camper Barcelona ligger i det flerkulturelle hjertet av Barcelona, i Raval-området, full av gallerier, barer, små restauranter, og kun to minutters gangavstand fra Plaza Cataluña. Hotellet er i dag en av Barcelonas fremste “boutique hotell”. Casa Camper kan tilby gjestene en 24-timers buffé som tilbyr ferske sandwicher, salater, supper, fersk skivet frukt, desserter, snacks, kaffe etc.
Adresse: Carrer Elisabets 11, Bareclona

Hotel Arts Barcelona

Dette designerhotellet har et utendørsbasseng, et luksuriøst spa med 250 meter til Barceloneta-stranden og flott utsikt over Barcelona sentrum. Hotel Arts tilbyr en moderne kunstsamling, et kasino og en restaurant med Michelin-stjerne. Med beliggenhet i den olympiske havnen, er hotellet omgitt av butikker og livlige barer. Hotel Arts har en egen frisørsalong og blant annet en gavebutikk og en delikatessebutikk. Alle rom er utstyrt med en herlig massasjedusj.
Adresse: 19-21 Marina, Barcelona

Se alle hotell i Barcelona
Finn fly til Barcelona
Alle weekend-pakker til Barcelona


Billige fly til BarcelonaTilbud – Weekend