Publisert 3 april 2015

Tyrkia er en feriefavoritt for mange nordmenn, og spesielt barnefamilier har tatt landet til sitt hjerte på grunn av de flotte hotell resortene som har alt man kan drømme om uansett om det vannland på hotellet eller små detaljer på rommet som gjør at de minste trives ekstra bra. Her tipser vi om noen av disse hotellene, kanskje blir det hit du tar med deg din familie i sommer?

Sentido Perissia, Side

I utkanten av Side, en av Tyrkias mest populære feriebyer, ligger dette fine all inclusive-hotellet. Her sjekker du inn i flotte og lyse rom, og familierommene har til og med boblebad. Når du blir sulten har du én bufférestaurant og fire á la carte-restauranter å velge mellom, og alle er inkludert i hotellets all inclusive. Nedenfor hotellet er det milevis med sandstrender i begge retninger, og på hotellområdet er det tre basseng i tillegg til flere barnebasseng. Og for at barna ikke skal ha det kjedelig på dagene finnes det både lekeplass, barneklubb og lekerom. Hit reiser du med Ving.
Les mer og bestill din reise her.

Rixos Premium Bodrum, Bodrumhalvøya

Vil du bo rett ved stranden, ha den aller beste all inclusive du kan tenke deg og massevis av aktiviteter for både store og små er dette hotellet en vinner. Her bor du på et femstjerners hotell som har alle tenkelige fasiliteter og et stort utvalg av restauranter, barer og butikker på hotellområdet. Barna kommer til å elske barnebassenget, barneklubben og den fine lekeplassen, og mamma og pappa kan skjemme seg bort med yogatimer eller spa. Hit reiser du med Tyrkiareiser.
Les mer og bestill din reise her.

Pegasos Royal, Incekum

På dette populære familiehotellet får opptil åtte personer plass i et av de store og nyrenoverte familierommene, som alle har havutsikt. Hotellet ligger rett på en fin sandstrand som er en kilometer lang, godt med plass for hele familien. Hotellområdet frister med ikke mindre enn ni basseng, alt fra babybasseng med babystrand til de aller minste til vannland og “stillebasseng” for deg som vil ha litt ro mens du leser en bok i solsengen. Når det blir for mye sol eller du bare vil ha en pause så er det bare å sjekke inn på hotellets tyrkiske bad der du blir skrubbet fra topp til tå. Hit reiser du med Nazar.
Les mer og bestill din reise her.

Kaya Side, Side

Vil du bo på et flott og nytt hotell med fasiliteter som barneklubb, svømmekurs, treningstimer, kaffe- og juicebar og ikke minst all inclusive? Da er populære Kaya Side et bra valg. Her kan du velge mellom å bo i vanlige dobbeltrom eller familierom, og her bor du veldig bra med satellitt-TV, gratis påfyll av vann og mineralvann, gratis wi-fi og både badekar og regnskogdusj for å nevne noe. Alle rom har balkong eller terrasse. Hotellet har et stort bassengområde med et separat badeland med en egen del for de aller minste. Også i restauranten finnes en egen del for de minste som serverer sunn og næringsrik mat. Et drømmehotell for hele familien med andre ord. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og bestill din reise her.

I Reiseguidens søkemtor finner du fler reiser til Tyrkia i sommer:
- Alle charterreiser til Tyrkia
- Charterhotell for barnefamilier i Tyrkia
- All inclusive-hotell i Tyrkia
- Restplasser til Tyrkia