5 barnslige hotellfavoritter i Tyrkia

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: Shutterstock
Foto: Tyrkiareiser
Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Foto: Nazar Collection
Ta med både de små og store barna på en aktiv ferie de kommer til å elske. Vi har plukket ut 5 favoritter som nærmest garanterer lykkelige barn, ungdommer og foreldre.
Publisert 3 juni 2016

Det er flere grunner til å dra til Tyrkia med barna i sommer. For det første er det massevis av all inclusive-hoteller å velge mellom som gjør reisen enkel, og for det andre er flere av dem bygget opp som en ekte eventyrverden for de små, med vannsklier, lekeplasser i bassengene og masse aktiviteter. I tillegg har den tyrkiske liren blitt svekket mot den norske kronen, noe som betyr at det har blitt enda billigere å feriere her. Det finnes med andre ord ingen tvil hva du bør velge i sommer – hvilket hotell er din favoritt?

Pegasos Resort i Incekum

På Pegasos Resort får dere 3 hotell til prisen av 1 – dette hotellet deler nemlig utendørsområde både med hotellene Pegasos Royal og Pegasos Club. Her finner dere blant er utrolig populær wipeout-bane ute i vannet, noe som også er veldig morsomt for tenåringer og voksne. Du finner også ungdomsklubben Chill Out Club, Captain Nemos piratklubb med Nazars egne skandinaviske aktivitetsguider, svømmekurs og familiedager med turneringer for hele familien – alt sammen inkludert i prisen. Hotellet ligger rett ved en langstrakt, finkornet og langgrunn sandstrand, hvor du finner wipeout-banen med flere ulike hinder. Pegasos Resort er perfekt plassert i midten av de to andre resortene og det er kort vei til alt dere trenger. Kos dere også med amfi-teater om kvelden, i det frodige hageområdet om dagen og med gratis softis dagen lang – til og med laktosefri.
Les mer om hotellet og finn priser.

Aqua Fantasy i Kusadasi

Som eneste reisearrangør i Norden tilbyr Nazar reiser til Kusadasi, hvor du kan finne hotellet Aqua Fantasy – et gigantisk vannland for alle badenymfer. Her finner du Middelhavets største vannland på et hotell med blant annet 22 basseng, 31 vannsklier, piratklubb, ungdomsklubb og svømmeklubb, omgitt av flott natur som byr på mange utfluktsmuligheter. Hotellet ligger kun 9 km unna Kusadasi, og det går en lokalbuss dit rett utenfor hotellet om dere ønsker større shoppingmuligheter. Hotellet ligger i tillegg nærme den antikke byen Efesos med oldtidens største amfiteater som er vel verdt et besøk.
Les mer om hotellet og finn priser.

Pegasos World i Side

Pegasos World er som en liten by i seg selv, og har også et basseng på 10.000 kvadratmeter, som er Middelhavets største basseng og som har en egen øy på midten med med alt fra scene, bar, restaurant og kosekroker i små hytter med stråtak. På dette hotellet finner du også en enorm vannpark med 13 sklier og mye fart og spenning, piratklubb og svømmekurs, samt danseskole og ungdomsklubb for de mellom 12-16 år – akkurat som på Pegasos resort i Incekum. På dette hotellet kan familien bo samlet i suiter for opptil 5 personer og kose seg med flere ulike aktiviteter om kveldene.
Les mer om hotellet og finn priser.

Dream world aqua i Side

Dette 5-stjerners luksushotellet et av Deturs mest popuære og åpnet i 2015. Her finner du en stor vannpark med bassenger og vannsklier, samt et spasenter med hamam, treningsrom og tennisbane. Rett og slett et hotell som er perfekt for dere som ønsker å tilbringen mye av tiden på selve hotellet. De små kan kose seg på lekeplassen og den internasjonale barneklubben, eller bygge sandslott langs hotellets private sandstrand, hvor solsenger og parasoller er gratis. Underholdning, treningstimer og trådløst internett er også noe av det som inngår i all inclusive-prisen, samt all mat i buffet-restauranten og et gratis måltid på et av hotellets 4 a’la carte restauranter. Hotellet tilbyr også barnepass.
Les mer om hotellet og finn priser.

Club Calimera Serra Palace i Side

Dette hotellet er et av Tyrkiareisers mest populære familiehotell. Her kan de yngre boltre seg hele dagen, enten det er i vannskliene eller i miniklubben før kvelden avsluttes med minidisco. Ønsker man en litt mer aktiv ferie kombinert med sol, finnes det tilbud for enhver smak; tennis, minigolf, sandvolleyball og vannsport. Den langstrakte sandstranden er lekker og innbydende, og dere kan nyte ettermiddagen med en behandling ved hotellets lekre spa-avdelingen. Hotellet er kjent for sitt gode kjøkken, og det finnes utallige lekre matretter å velge mellom. Kvelden avsluttes med god underholdning i regi av hotellets underholdningsavdeling.
Les mer om hotellet og finn priser.

Finn alt du trenger til din reise til Tyrkia i sommer:
- All inclusive-charter til Tyrkia
- Fly til Tyrkia
- Sammenlign blant hotell i Tyrkia


All inclusive-reiser til Tyrkia i sommer

Tyrkia