Fra budsjett til luksus i Barcelona

Stine
Medlem siden 2011, besøkt 19 land

Foto: Hotel W Barcelona
Foto: Hotel U232
Syv hotell i evig populære Barcelona som du kommer til å elske. Vi har satt sammen en liste med hotell som har fått svært gode tilbakemeldinger og som har det lille ekstra.
Publisert 22 januar 2018

Barcelona har et stort utvalg av design- og boutiquehoteller, og vi har funnet noen hotell som garantert lar deg sjekke inn med et smil. Her er syv supre hotell, rangert fra luksus til budsjett.

W Barcelona – byens luksuriøse glass-seil

Barcelonas mest berømte hotell har fem stjerner og ligger rett på stranda. Luksushotellet, som er designet av Ricardo Bofill og ligger ved den berømte strandpromenaden til Barceloneta-stranden, kan blant annet friste med spa, evighetsbasseng og delikate rom. Fra svømmebassenget ser du rett ut på stranden, og du kan gå rett ut fra hotellet og ned på strandpromonaden med flere resturanter og uteliv. Passer for deg med et stort feriebudsjett, da prisen per natt ofte starter på 3000 kr.
Les mer og se priser her.

Hotel 1898 – favoritt for barnefamilier

Hotel 1898 er kåret til det beste hotellet for barnefamilier i 2011. Her bor du på hovedgaten Las Ramblas, og kan enkelt ta deg rundt i byen til fots. Hotellet har en moderne kolonistil og utrolig flotte rom, noen med fransk balkong. Men det som har gjort hotellet så populært for barnefamilier er det oppvarmede bassenget på takterrassen som er åpent hele året. Gratis internett, frokostbuffe og ekspressfrokost, et stort spa og tre restauranter er med på å gjøre dette hotellet til en favoritt for både liten og stor.
Les mer og se priser.

Hotel U232 – stilig storbyhotell

Hotel U232 ligger i et hyggelig boligområde med mange kafeer og restauranter. Et typisk boutiquehotell med stor fokus på detaljer i innredningen. Lekre rom i mørke farger, en populær cocktailbar og topp service gjør dette hotellet til et av de beste du kan bo på i Barcelona. Vil du ha det ekstra bra booker du et rom i en av de to øverste etasjene så får du også tilgang til den private takterrassen med utsikt over La Sagrada Familia og resten av byen.
Les mer og se priser her.

Hotel Jazz – en oase midt i smørøyet

Hotel Jazz er et trestjerners hotell som holder en høy standard. Et moderne og relativt nytt hotell midt i sentrum med basseng på takterrassen. Perfekt for et avkjølende bad, etterfulgt av en god drink etter en lang sommerdag ute på eventyr i Barcelona. Store rom som også passer bra for de som reiser med små barn, her får du låne barneseng gratis.
Les mer og se priser her.

Villa Emilia – mye for pengene

Villa Emilia er et firestjerners hotell midt i sentrum med kort vei til Las Ramblas og Plaza Catalunya. Et designhotell med store rom, en herlig takterrasse og en populær bar. De tilbyr sine gjester mye mer enn en plass å sove. Her er det gratis kaffe og kaker hver ettermiddag, på torsdager er det grillkveld på takterrassen, live musikk torsdag til søndag og en supergod brunch på søndager.
Les mer og se priser her.

Acta Antibes – beste budsjetthotell

Acta Antibes er et tostjerners hotell som er veldig populært. Det finnes mange grunner til å elske dette hotellet som ligger i gangavstand fra den berømte katedralen La Sagrada Familia. Til en veldig bra pris bor du på et moderne hotell som passer for både familier, singler og par. Det er gratis internett på hele hotellet, frokostrestaurant, turistinformasjon og ikke minst enkle, men veldig fine rom.
Les mer og se priser her.

Acta Mimic – kult designhotell i Gamlebyen

Pene rom med kul innredning i hjertet av Barcelona! Du ankommer lobbyen som har et litt futuristisk preg og snertne detaljer, og kan glede deg over hotellets egne soldekk på taket, lounge-terrasse og egen restaurant. Gratis Wifi på hele hotellet. Hotellet ligger i Ciutat Vella (Gamlebyen), rett ved Las Ramblas og kun en kort spasertur fra stranden.
Les mer og se priser her.

Pakkereiser til Barcelona med fly & hotell >>


Reisetilbud – Weekend & Storby

Om Barcelona Catalunya, Europa

Når man nyter varmen på en av uteserveringene langs La Rambla vil man aldri dra hjem igjen. Den koselige byen Barcelona er en perfekt weekendby med bra shopping, deilig mat og mengder av severdigheter.

Her finner du massevis av restauranter og museer i verdensklasse, samt merkebutikker og spennende varehus i hele sentrum.

De mest spektakulære severdighetene er de utrolige bygningene designet av arkitekten Antoni Gaudí som i dag er beskyttet som verdensarv. De mest kjente er kirken Sagrada Familia, parken Guell, samt husene Casa Milà og Casa Batlló.

I Barcelona har dessuten et av verdens beste fotballag hjemmebane – FC Barcelona.

En av Barcelonas mest skjulte attraksjoner er hagen El Parc del Laberint d’Horta som ligger litt utenfor sentrum. Her har man bevart en typisk 1800-tallshage med en stor labyrint av hekker og romantiske fossefall og skogslunder. Det merkeligste innslaget er en kunstig kirkegård.

The street of vintage Riera Baixa
8 / 35
Barcelonas gotiska kvarter
12 / 35
Sagrada Familia, Barcelona
17 / 35
Casa Batlló
18 / 35
Sagrada Familia
23 / 35
Skorstenar på La Pedrera
26 / 35
Parc Güell - Gaudí
28 / 35
Les Rambles
29 / 35
Utsikt över hamnområdet
31 / 35
Utsikt från La Sagrada Familia
33 / 35
Beach Bogatell
35 / 35