Få en vellykket ferie med all-inclusive

Stine
Medlem siden 2011, besøkt 19 land

Foto: iStock
All inclusive gjør ferien lekende lett. Slipp diskusjoner om hvor dere skal spise og hvor mye det skal koste. Når du booker all inclusive spiser og drikker du så mye du vil av hotellets utvalg uten å måtte tenke på regningen.
Publisert 20 desember 2017

Passer perfekt for familier med barn som vil slappe av og spise godt på ferien, samtidig som man holder styr på utgiftene. I dag finnes det mengder av slike pakkereiser i ulike prisklasser og utvalget av hva som er inkludert kan variere. Vi gir deg derfor de beste tipsene for en vellykket all inclusive-ferie.

Kontroll på pengene

Med all-inclusive trenger du ikke å bekymre deg for hvor mye du må betale når du sjekker ut fra hotellet. I en all inclusive-reise er som regel følgende inkludert: fly, overnatting, mat og drikke. Ofte er også is og snack til barna inkludert. Det gjør at du allerede før avreise vet hva prislappen havner på. Det er bare noen år siden all-inclusive var en eksklusiv ferieform, men i dag finnes det massevis av forskjellige prisklasser og du kan velge mellom både tre-, fire- og femstjerners hotell.

Velg rett pakke og hotell

Med tanke på at du skal spise alle måltider på hotellet kan det være bra å velge et hotell med høy standard – spar ikke på stjernene om du ikke må. Noen arrangører har spesialkonsept der alt fra vannsportsaktiviteter og utflukter til ubegrenset med is og brus, tennistimer og spabehandlinger er inkludert i prisen på reisen. Det kan altså variere fra hotell til hotell hva som er inkludert, og ofte er det mer inkludert på et femstjerners hotell enn på et med tre stjerner, og vi anbefaler sterkt å booke minst et 4-stjerners hotell. Les nøye hva som er inkludert hos de ulike arrangørene/hotellene, slik at du ikke blir overrasket.

Velg måltider som skal være inkludert

Det går også an å kjøpe kun deler av en all inclusive-pakke. På mange hotell som tilbyr all inclusive kan man velge ulike typer pakker, og visse pakker byr på litt mer frihet ved at man noen dager i uken kan teste restauranttilbudet utenfor hotellområdet. Eller kanskje vil du at middagen skal være inkludert, men ikke fri snacksbuffet? Halvpensjon er et utmerket valg for mange som vil ha litt mer valgfrihet. Det finnes også all inclusive som passer deg som vil bli ordentlig bortskjemt på ferien. Da spiser du så mye du vil fra frokost-, lunsj- og middagsbuffeen på hele reisen. Dessuten inkluderes drikke, snacks, enklere mat mellom måltidene og så mye kaffe og is du bare orker.

Ikke vent for lenge med å bestille

All-inclusive er utrolig populært og mange sommerens reiser blir fullbooket allerede på vinterhalvåret. Er du fleksibel med hvor og når du reiser kan det derimot lønne seg å vente.

Finn din reise her:
- De billigste all inclusive-reisene akkurat nå


Tilbud – All inclusive