De beste familiehotellene på Mallorca

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: Alcudia Pins
Foto: Azul Playa/Apollo
Foto: Hobby Club
Foto: Sofia/Apollo
Foto: Bahia Grande
Foto: Alcudia Sun Village/Apollo
Foto: Ferrera Beach
Mallorca er atter igjen et av de mest populære reisemålene i sommer, og veldig mange av de som reiser dit er barnefamilier. Er du en av dem? Her tipser vi om syv hotell som har alt som en barnefamilie kan tenkes trenge på en ukes ferie i Syden.
Publisert 30 mai 2012

Tenkt deg til Mallorca med hele familien og lurer på hvor du skal bo? Vi har svaret!

Alcudia Pins, Alcudia

Vil du ha hele pakken med barneklubb, underholdning, myk sandstrand og store, herlige bassengområder skal du sjekke inn på Alcudia Pins. Her bor de rett på den fine Playa de Muro-stranden i Alcudia, og reiser man med barn blir det ikke mye bedre enn her. Du bor i leiligheter for opptil seks personer og det er mulig å legge til frokost eller all-inclusive. Her kan barna til og med lære seg å svømme i svømmeklubben som har svenske instruktører.
Hit reiser du med Star Tour.

Azul Playa, Cala d´Or

I en av de koseligste byene på Mallorca, Cala d´Or, ligger det fine leilighetshotellet Azul Playa. Med bare femti meter til Cala Ferrera-stranden er det hotellet for deg som elsker å bade, og når du blir lei av hav og salt kan hele familien plaske rundt i bassenget som har utsikt ned mot havet. Hotellet har også et nytt helsesenter med tyrkisk bad, badstue og jacuzzi.
Hit reiser du med Apollo.

Hobby Club, Puerto Pollensa

Mange mener at Puerto Pollensa er den vakreste badebyen på Mallorca. En ting er i hvert fall sikkert og det er at strendene er helt fantastiske og bor du på Hobby Club er stranden din nærmeste nabo. Du bor i flotte leiligheter med utsikt mot bassenget eller havet, og hotellet tilbyr både barneklubb og gangavstand til sentrum med sine hyggelige restauranter.
Hit reiser du med Solia.

Sofia, Cala d´Or

Et av de mest populære hotellene i Alcudia er hyggelige Sofia som ligger ved Playa de Muro-stranden. Her trives barnefamilien ekstra godt i fine leiligheter omringet av en flott hage og kanskje best av alt – hotellet ligger rett på stranden. Her er det både barnebasseng, basseng og en snackbar der man kan kjøpe enklere matretter og drikke. Leilighetene er store og veldig flotte med høy standard.
Hit reiser du med Apollo.

Bahia Grande, Cala Millor

På Mallorcas østkyst ligger hyggelige Cala Millor med sin fine strandpromenade og spansk hverdagsliv – perfekt for deg som vil se mer enn bare turistområdene. Mange nordmenn kommer hit år etter år, og blant dem er det mange barnefamilier. Vil man bo veldig bra kan man velge flotte Bahia Grande. Det ligger rett ved stranden og gågaten, og man bor i store og fine leiligheter som alle har balkong. Her er det både barnebasseng, basseng og innendørs basseng, og hotellet har en populær restaurant.
Hit reiser du med Star Tour.

Viva Alcudia Sun Village, Alcudia

Det er bare 450 meter fra hotellet ned til den fine sandstranden i Alcudia, og på det store hotellområdet er det et stort basseng med separat barnebasseng og håndkleservice. Det finnes også en barneklubb og enkelte kvelder i uken er det underholdning. For den aktive familien finnes det basket, tennis, volleyball, minigolf, biljard og bordtennis. Man bor i fine og romslige leiligheter og det er mulig å kjøpe til frokost eller all-inclusive om man ønsker.
Hit reiser du med Apollo.

Ferrera Beach, Cala d´Or

Cala d´Or har noen utrolig vakre strender som passer for både store og små badenymfer, og bor man på Ferrera Beach har man bare 200 meter å gå til den nærmeste stranden. Hotellet har flotte leiligheter med veldig høy standard, et bassengområde med en fin solterrasse, barnebasseng og en bassengbar. Hotellet har også en fin restaurant som er populær å spise middag på både for de som bor på hotellet og andre.
Hit reiser du med Solia.


Charter til Mallorca


Fant du ikke det du leter etter? Søk flere charterreiser her.