Charterhotell med barneklubb

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Foto: Apollo
Foto: TUI
Foto: Ving
Reiser du med barn? Sjekk ut disse fire hotellkonseptene med barneklubb, og la barna oppleve alt fra svømmeskole, skattejakt, sjørøvermiddager, Idol og ungdomsklubb. Vi har spurt de største reiseselskapene hva som er inkludert i deres barneklubber.
Publisert 20 juni 2019

Hva skiller de ulike barneklubbene når det gjelder alder og aktivitet? Vi har spurt noen av Norges største reisearrangører som alle satser for fullt på en innholdsrik ferie for både små og store barn. Reiser dere i fellesferien er det greit å være ute i god tid, da hotellene er populære og raskt blir fullbooket.

TUI: TUI Family Life

TUI's konsept med flest barneaktiviteter og klubber er TUI Family Life (som tidligere het Blue Village). Her finner du alt fra Baby Club for de opp til 3 år, Bamseklubb for 3–5-åringer, @611 for 6–11-åringer og The Hangout for 12–15-åringer. Bamseklubben er den mest populære. På TUI Family Life får man alt fra barneklubb til treningstimer inkludert, og konseptet tilrettelegger for å møte alle aldersgrupper i familien, fra smårollinger til ungdommer og besteforeldre. På disse hotellene finner du store basseng, flere restauranter, egen juicebar, kostnadsfrie barneklubber, kveldsunderholdning og daglige, kostnadsfrie treningstimer med Les Mills for den som vil holde seg aktiv. TUI Family Life-hotellene har også store rom av høy komfort og kvalitet. De tre TUI Family Life-hotellene med høyest kundevurdering finner du på Marmariskysten, i Alanya og på Rhodos, men du finner også det populære hotellkonseptet på reisemål som Kypros, Mallorca, Sardinia, Kanariøyene og Kroatia.
Se alle charterreiser med TUI

Ving: Sunwing Family Resorts

Med Vings familiehotell møter dere de populære maskotene Lollo & Bernie. De er å treffe på alle Sunwing Family Resorts (samt på Ocean Beach Club-hotell og på utvalgte Family Garden og Sunconnect hotell), for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernie's Mini Disco og i Mini Land. Vings barneklubber drives av skandinavisk personale. La barna bli med på Lollo & Bernie's Mini Stars (3-7 år), hvor det er barnas tur til å stå på scenen og forvandles til stjerner, eller på Adventure Games (3-7 år), hvor det er skattejakt og eventyr med Lollo & Bernie. De kan også bli med på vannaktiviteter, barneshow og Lollo & Bernie's After Beach. Det tilbys også svømmeskolen på utvalgte Sunwing Resorts. Ta også med familien på familieyoga eller familiegym for morsomme aktiviteter familien kan gjøre samlet. Barn og ungdom mellom 8 og 11 år (og 8 til 15 år i skoleferien) kan henge i Teen Lounge, bli med på Teen Idol, Play Station, Creative Time, tennis, minigolf og fotball – eller hva med å bli med på crawlekurs? De tre Sunwing Family-hotellene med høyest kundevurdering finner du i Side i Tyrkia, Magrigialos på Kreta og ArguineguinGran Canaria.
Se alle charterreiser med Ving

Apollo: Mondo Family Resorts

Apollos barneklubb finner du på alle deres Mondo Family Resorts, med fullt program som blant annet inneholder matlagingskurs med fokus på lokale retter, lek, skattejakt, disco osv. Det store høydepunktet er likevel Polly & Mino. Polly er den flyvende gudinnen og en liten spilloppmaker – full av energi og magiske krefter. Minotauren Mino er hennes lurvete og lekne følgesvenn med et hjerte av gull. De dukker opp ved bassenget, i barneklubben og litt overalt, så lenge du bor på Apollo Mondo Family Resorts. Mondo Family Resorts er Apollos beste familiehoteller der du i tillegg til Club Polly & Mino har tilgang til svømmeskole, gratis gruppetimer og Mondo Coffee. Apollo Mondo Selected-hotellene er et konsept som retter seg mot familier og par, har høy standard, bra beliggenhet og aktiviteter som morgenyoga fem dager i uken. Her finner du også Polly & Mino-lekerom og svømmeskole. På sport- og aktivitetshotellet Playitas finner du også Apollos svømmeskole og barneklubben Club Polly & Mino for barn mellom 4 og 11 år, samt Kids Sports Academy for barn mellom 5-15 år. De tre Mondo Family-hotellene med høyest kundevurdering finner du på Maspalomas' mektige sanddyner på Gran Canaria, på Mythos Beach på Rhodos og på Plakias på Kreta.
Se alle charterreiser med Apollo

Langley: Wavebreakers

Langleys barneklubb heter Langley Wavebreakers, og er for barn mellom 3 og 12 år, delt opp i to aldersgrupper. Barneklubben som finnes på Guadeloupe, Kreta og Korsika tilbyr blant annet ansiktsmaling, skattejakt og oppdagelsesreiser for de minste. De eldre barna kan være med på morsomme vannsporter, olympiske leker og leke på stranden. På Langleys hotell får du også tennisskole og svømmeskole for barn. Barna kan også være med på baklengsmiddag, samt piratmiddag med utkledning, piratsanger og andre sjørøvergjøremål hører selvsagt med. Her er det masse gøy for ungene. Klubben koster ekstra (ca. 450 kr for en uke) og bookes samtidig som reisen.

Se alle charterreiser for barnefamilier

Alle charterhotell tilpasset barnefamilier
Alle all inclusive-hotell i Syden


Tilbud – Barn & familie