Charterhotell med badeland

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: TUI
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Det er ingen hemmelighet at barn elsker badeland med vannrutsjebaner, store bølgebasseng og andre vannleker. Disse 4 hotellene vil garantert gi barna en ferie de sent kommer til å glemme.
Publisert 21 september 2018

1. Taurito Valle, Gran Canaria

På vinterens mest populære reisemål Gran Canaria ligger TUI's Splashworld-hotell Taurito Valle. Her får du alt du kan ønske deg av solferien; bra hotell med fine dobbeltrom, alle har balkong med havutsikt, kort vei til stranden, all inclusive og Tauritos badeland hvor alle som bor på hotellet har fri adgang. Hotellets eget basseng er oppvarmet på vinterhalvåret og har utsikt over havet.
Les mer og se priser her.

2. Atlantis The Palm, Dubai

Er du og familien ute etter luksus er hotellet Atlantis The Palm et perfekt valg. Når du bor her har du fri adgang til badelandet Aquaventures, Midtøstens største, der det finnes vannsklier som skremmer selv de tøffeste, en haitunnel og en privat strand. Selvfølgelig finnes det også en del for de minste som ikke er like tøffe. Atlantis er et luksushotell med alt av fasiliteter, og her finner man virkelig alt man kan ønske seg.
Les mer og se priser her.

3. Paradise Island, Lanzarote

På den vakre kanariøyen Lanzarote ligger dette koselige familiehotellet som har et badeland vegg i vegg hvor alle hotellets gjester har fri adgang. Og kanskje best av alt – hotells all inclusive gjelder også i badelandet. Hotellet har også et eget bassengområde om man vil ta det litt roligere, og vil man til stranden har hotellet en minibuss som kjører dit flere ganger per dag.
Les mer og se priser her.

4. Sunrise Royal Makadi Resort, Egypt

Sunrise Royal Makadi Resort er et ferieanlegg i orientalsk stil som ligger langs den 4 km lange Makadi Bay (Hurghada). Den unike arkitekturen og det frodige hageanlegget er beriket med spektakulære bassengområder, hvor du kan parkere på “enjoyaqua”. Det omfattende bassengområdet har fem bassenger, hvorav to er oppvarmet i vintermånedene og et er et barnebasseng med flere sklier. Dette 5-stjerners-ferieanlegget i Makadi Bay har direkte adkomst til stranden og to utendørsbassenger. Spaet på overnattingsstedet tilbyr en rekke massasjer og skjønnhetsbehandlinger. Hotellet ligger kun 30 min fra flyplassen.
Les mer og se priser her.

Fant du ingenting som passer deg? Se her:
Alle charterreiser
Charterreiser med familiehotell


Tilbud – Reiser for barn og familie