Bo billig og bra i Thailand

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: iStock
Her bor du billig og bra på din ferie i strandparadiset Thailand. Vi har valgt ut 3 anbefalte hotell med en prislapp under 700 kroner per dobbeltrom.
Publisert 17 september 2017

Thailand er et av vinterens favorittreisemål, et ferieparadis bare ti timer bort. Hotell er billig og det går an å finne hotell for bare noen hundrelapper. Men vi har valgt at satse på litt høyere standard og gode tilbakemeldinger. Her får du tre anbefalte hotell for under 700 kroner per dobbeltrom, med minst tre stjerner.

By the Sea, Cape Panwa, Phuket

Skal du til Phuket, men vil ikke bo på Patong Beach eller Karon Beach hvor de aller fleste charterhotellene ligger? Da er Cape Panwa et hett tips, og spesielt hotellet By the Sea. Som navnet tilsier, så er det fantastisk utsikt over havet i rolige omgivelsker. Her fyller du dagene med bad i bassenget eller havet, en thaimassasje og masse god mat. Hotellet har også sykler, snorkleutstyr og kajaker som du kan låne om du blir lei av å ta det med ro. Pris rundt 375 kroner per natt.
Les mer og se bilder her.

The Leaf on the Sands, Khao Lak

Vil du sjekke inn på et koselig hotell med nærhet til alt som Khao Lak har å lokke med, så er dette et bra valg. Her bor du rett ved stranden og i hotellets hage finner du flere basseng og et barnebasseng. Rommene ligger i små bungalower og alle har balkong eller terrasse. På hotellet er det også en restaurant og om man heller vil gå ut og spise er det kort vei til sentrum. Pris rundt 330 kroner per natt.
Les mer og se bilder her.

Bandara Suites Silom Bangkok, Bangkok

I den kanskje koseligste bydelen i Bangkok, Silom, ligger firestjerners hotellet Bandara Suites. Oppe i gaten ligger vakre Lumphini Park som er Bangkoks grønne lunger, det finns et stort utvalg av kjempegode thairestauranter i området og gå for all del ikke glipp av en drink på luksushotellets takbar Banyan Tree´s. Bandara Suites er et stort hotell med mange fasiliteter og store rom. Hotellets basseng er perfekt etter en lang dag ute i Bangkoks varme gater. Pris rundt 650 kroner per natt.
Les mer og se bilder her.

- Se alle hotell i Thailand >>
- Se rimelige flybilletter til Thailand >>
- Foretrekker du charter? Se alle charterreiser til Thailand >>


Tilbud til Thailand