Billige weekendreiser under 2000

Teresen
Reiseguiden, besøkt 8 land

Foto: Thinkstock
Hopp på et fly til en av Europas vakre storbyer og nyt en weekend med shopping, god mat, spennende severdigheter og et hyggelig hotell. Vi har funnet frem reisemål der du kan få både fly og hotell for under 2000 kroner.
Publisert 24 november 2015

Høsten og vinteren er lang og det kan være deilig å komme seg bort, om enn for bare noen få dager. Det finnes mange reisemål i Europa som passer perfekt for en weekendreise – og som dessuten er snill mot lommeboken. Hva sier du til shopping i London, vakre severdigheter i Roma, romantiske dager i Paris, hett natteliv i Berlin eller spaferie i Budapest. Vi har valgt ut reisemål som har fly og hotell for under 2000 kroner. Pris er per person med avreise til og med 29. februar 2016.

London – lokker med severdigheter og shopping

Fish and chips, Shakespeare, Big Ben, Buckingham Palace og røde telefonkioser – dette er bare en brøkdel av hva London har å tilby. Den engelske hovedstaden har hundrevis av kjente severdigheter, så bestem deg gjerne for hva du vil se før du drar. Foruten å se på de kjente landemerkene, lokker London med sitt enorme shoppingtilbud.


Fly til London



Rimelige hotell i London


Roma – verdensmetropol for historie

Når du drar til Roma gjelder det å ha kameraet klart – her ligger de historiske severdighetene tett i tett. Amfi-teatret Colosseum, Spansketrappen, fontenen Fontana di Trevi, Peterskirken og Vatikanstaten bare for å nevne noen. Samtidig er det en trendy by med mange restauranter og fantastiske utesteder.


Fly til Roma



Rimelige hotell i Roma


Berlin – levende storby med et hett uteliv

I tillegg til den berømte Berlin-muren, lokker den tyske metropolen med brede boulevarder, trendy shopping, vintagebutikker og massevis av restauranter. Denne levende storbyen har dessuten et hett natteliv og det åpner stadig nye klubber. Ta også en tur innom severdigheter som Checkpoint Charlie og Brandenburger Tor.


Fly til berlin



Rimelige hotell i Berlin


Praha – byr på historie og øl

Er du interessert i historie er Praha en av verdens mest velbevarte weekendbyer med mektige broer, takspir og borger. Her kan du se Prahaborgen, Karlsbroen, det astronomiske uret på Gamlebyens torg og Vaclavplassen. Mange kaller dette for ølets hjemby, så om du liker øl er det en hit å besøke et ølbryggeri.


Fly til Praha



Rimelige hotell i Praha


Amsterdam – kanalenes by i Nederland

Amsterdam er en storby i lite format som du gjerne utforsker til fots eller på sykkel. Her finnes et enormt kanalsystem, husbåter, vindmøller, tulipaner, koselige caféer, luksuriøse restauranter og et bra natteliv. Ikke gå glipp av severdigheter som Anne Franks Hus og Rijksmuseum Vincent van Gogh.


Fly til Amsterdam



Rimelige hotell i Amsterdam


Barcelona – myldrende storby med shopping og fotball

I Spanias nest største by Barcelona er det alt fra fotball til shopping og severdigheter som gjelder. Byens mest kjente landemerke er Sagrada Família, en katedral som fortsatt bygges på. Andre severdigheter er Parc Güell, Picassomuseet, den hektiske gågaten Las Ramblas og fotballarenaen Camp Nou.


Fly til Barcelona



Rimelige hotell i Barcelona



Alle rimelige flybilletter til storbyene


Finn flere reiser hos Reiseguiden.no:
- Alle fly til storbyene
- Alle hotell i storbyene
- Se alle våre weekend reisetilbud