Barnefamiliens 6 favoritthotell på Gran Canaria

Teresen
Medlem siden 2013, besøkt 8 land

Foto: Ving
Foto: Solresor
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor
Planlegger du en familieferie på Gran Canaria så vil du mest sannsynlig også ha et hotell med med barnebasseng, barnevennlig miljø og morsomme aktiviteter for hele familien. Vi har valgt ut seks hotell som passer ekstra bra for barnefamilier.
Publisert 4 januar 2017

Du som reiser med barn har som regel litt andre krav. Hotellet skal ha barnebasseng og da gjerne med vannsklier, mange barnevennlige aktiviteter som barneklubb, lekeplass og underholdning som holder hele familien fornøyd. For mange er selve hotellet det viktigste, noen vil ha store familierom med alt inkludert i prisen, andre foretrekker leilighet med mulighet til å lage egen mat. Her har vi valgt ut seks barnevennlige hotell på Gran Canaria.

Sunwing Arguineguín Seafront, Arguineguín

I 2016 vant Sunwing Arguineguín “Store Barneferie-prisen” for beste familiehotell på Gran Canaria. Her kan barna kose seg på skandinavisk barneklubb med maskottene Lollo & Bernie. Dette 4-stjerners hotellet er et moderne familieanlegget med et flott bassengområde for hele familien, eget babybasseng i skyggen, kveldsshow og spa for de voksne, samt treningsstudio og SATS ELIXIA-timer. Om vinteren er bassenget oppvarmet. Reiser dere mange sammen kan du velge å bo i en Big Family-leilighet med plass til seks personer. Hotellet har kort vei til både stranden og sentrum. Det er også gratis WiFi på hele hotellet, og barn under 12 år spiser gratis. Det er også mulighet for å bestille all inclusive. Sunwing Arguineguín Seafront ligger ca. 500 meter fra den lille, fredelige landsbyen Arguineguín. Her er det en håndfull restauranter og noen butikker. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

Sunconnect Servatur Puerto Azul, Puerto Rico

På dette trestjerners hotellet i Puerto Rico bor familier i romslige leiligheter, med utrolig vakker utsikt over havet. Bassengområdet passer bra for hele familien og har både barnebasseng og separat del for voksne. Foretrekker du sand mellom tærne så ligger det en lang sandstrand i nærheten. Barnen kan være med i barneklubben som har skandinavisk personal og det finnes lekeplass og mange andre morsomme aktiviteter. Er du en familie som alltid er på nett så passer hotellet perfekt, her finnes det nemlig en hel mengde forsjkellige interaktive løsninger for informasjon og underholdning, gratis wifi og en internettlounge for tenåringer. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

TUI Family Life Playa Feliz, Bahia Feliz

Dette firestjerners hotellet er en del av Blue Village Bahia Feliz og ligger rett ved stranden i solsikre og barnevennlige Bahia Feliz. Her bor du i moderne og velutstyrte leiligheter i toetasjers hus med balkong eller markbalkong. Bassengområdet er stort med mange vannaktiviteter, separat barnebasseng og en liten vannsklie. For de minste familiemedlemmene finnes det barneklubb, svømmeskole og en spennende lekeplass. På kvelden kan hele familien se på de store underholdningsshowene med skandinaviske artister. Du kan lage mat på egen hånd eller legge til all inclusive for en ekstra behagelig ferie. Hit reiser du med TUI.
Les mer og se priser her.

Parque Cristobal, Playa del Ingles

Dette firestjerners bungalowhotellet er et av de mest populære i Playa del Ingles. Ved de to bassengområdene trives hele familien veldig bra, og et av bassengene har et lite vannland for de minste. Er du mer sugen på å stranden så ligger den ti minutter bort med hotellets egen buss. Familien kan også være med på noen av dag- og kveldsaktivitetene som hotellets personal arrangere. Vil du se litt mer av byen så er det gangavstand til både restauranter og butikker. Er du interessert i en ekstra behagelig ferie så kan du legge til all inclusive. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og se priser her.

Bull Hotel Dorado Beach & Spa, Arguineguin

Er du ute etter et rimelig men populært hotell i Arguineguin kan du velge dette firestjerners leilighetshotellet. Du bor i barnevennlige omgivelser, veldig sentral, men også med kort vei til en liten badevik med en steinstrand. Leilighetene har et minikjøkken og enkelt kjøkkenutstyr, og du kan velge leiligheter med plass til seks personer. Ved det fine bassengområdet trvies både stor og liten, og det finnes både vanlig basseng og barnebasseng i tillegg til en avslappande jacuzzi. Hotellet tilbyr i tillegg aktiviteter for hele familien, som for eksempel treningsrom og spa for de voksne og lekeplass, lekerom og spillerom for barna. Det er mulig å legge til all inclusive for de som ønsker det. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

Lopesan Baobab Resort, Meloneras

På dette femstjerners hotellet bor du i luksus i en morderne og Afrika-inspirert miljø i Meloneras. De velutstyrte familierommene er romslige og har balkong eller terrasse. Det finnes hele åtte oppvarmede basseng for familien å velge mellom, mange med vakre broer og spennende vannfall. Når du blir sulten kan du spise på en av de to bufférestaurantene eller smake på afrikansk eller middelhavsmat i á la carte-restauranten. Sentrum og stranden ligger bare en kort gåtur fra hotellet.
Les mer og se priser her.

I Reiseguidens søkemotor finner du fler reiser:
- Barnevennlige charterhotell på Gran Canaria
- All inclusive-hotell på Gran Canaria
- Alle familiehotell med all inclusive på Kanariøyene


Charter med all inclusive til Gran Canaria

Sammenlign alle reiser

Om Kanariøyene Spania, Europa

Kanariøyene er en populær øygruppe som tilhører Spania. Øyene byr på et solsikkert klima, fantastiske strender og spennende aktiviteter. Mest kjent er øyene Gran Canaria og Tenerife, men alle 13 øyene har sin unike sjarm. Reis hit året rundt.