Barnas favoritthotell på Kanariøyene

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: iStock
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Startour
Glade barn = vellykket ferie! Når de små hyler av latter, føles en deilig ferie ut som den beste ideen noensinne. Her tipser vi om våre familiefavoritter, uansett om du reiser med spedbarn eller tenåringer.
Publisert 12 oktober 2016

Er du en av de som synes det hjelper hvis det er barnevogn, barnestol og barneseng til stede? Hva med barneklubb, lekeplass og barnedisco? Eller er det kanskje et krav fra tenåringen at det skal være gratis wifi og spillerom for at de i det hele tatt skal bli med? Uansett hvor i livet du befinner deg eller hvor gamle dine barn er finnes det flere hotell som passer for din familie. Reiser du alene med barn finnes det dessuten spesialpriser for nettopp deg. Her får du redaksjonens barnevennlige favoritter på Kanariøyene.

Blue Village Flamingo Beach Resort, Lanzarote

Bamseklubb, Fun Break, The Hangout, Pizza Party, Born to Move, Plask & Lek, Baby Lounge, svømmeskole…you name it. Her finnes alt (og litt til) for barn i alle aldre. Et opphold her er som en eneste stor fest som du aldri vil skal ta slutt. Mens barna har det kult, kan mamma og pappa bevege på seg i noen av de mange Les Mills-klassene som hotellet tilbyr. Lokker ikke trening, finnes det nok av bassenger, en herlig sandstrand og populære restauranter å tilbringe tid på. For deg som vil skryte til naboene via sosiale medier finnes det gratis internett på hele området. Her finnes også rom for den store familien. Reis hit med TUI.
Les mer og bestill her.

Ocean Beach Club, Gran Canaria

Det beste av det beste….og dessuten helt nybygget. I rolige Playa del Cura finner du et mer luksuriøst og roligere familiehotell for deg som setter pris på design og høy standard. Lollo & Bernie er så klart på plass, og det finnes en Teen Lounge med alt fra Playstation 4 til Creative Time. Har du barn med mye energi? La dem få utløp for dette i for eksempel Kids Parkour-klassen. Du kan til og med trene og gå på spa sammen med barna (fra 11 år). For deg som vil bo ekstra fint, bestill en Ocean Beach Club Suite hvor du kan hoppe rett ned i vannet fra din egen terrasse. Hotellet tilbyr så klart gratis WiFi, og som kirsebæret på toppen av kaken har hotellets Music Host satt sammen en super spilleliste for å gjøre oppholdet om mulig enda bedre. Flere fordeler er suiter for opptil 8 personer, direkte transfer, innsjekking av bagasje på hotellet og at det er røykfritt. Reis hit med Ving.
Les mer og bestill her.

Green Garden Resort, Tenerife

Dette hotellet har både golfbane og den gigantiske vannparken Siam Park som nærmeste nabo. Som om ikke det var nok, har du Polly & Minos lekerom som er designet av Jon Eliasson, og som inneholder massevis av spill og leker. Her kan barna også bli med på skattejakt og tegneskole. Og for barna som vil slippe seg skikkelig løs er det en minidisco som er åpen en kveld i uken. Om mamma og pappa, eller kanskje mormor eller farmor, vil ha litt dyrebar alenetid finnes det et treningsstudio og et lite spa. Tenåringen trenger ikke uroe seg, det finnes gratis internett på rommet. Kos deg med ferskpresset juice og smakfulle cappuccinos i hotellets Mondo Coffee. Hotellet har en gratisbuss som tar deg til alt fra strand som vannpark og sentrum. Ønsker du å reise lett? Bestill bleier, barnemat, smokker og leker som venter på dere på hotellet via Kit4Kids. Reis hit med Apollo.
Les mer og bestill her.

Suite Hotel Atlantis Resort Family, Fuerteventura

All inclusive, gratis WiFi, oppvarmet basseng, strandnært, barnevennlig….hva mer trenger du? Hva sier du til tre restauranter, tre barer og en poolbar? Fem bassenger og to barnebasseng. ConnectScout, ConnectBar og ConnectTeen Lounge. Den ultimate opplevelsen for hele familien. De eldre barna og tenåringene kommer til å elske dette stedet. For de yngre barna finnes det en internasjonal barneklubb og lekeplass. For deg som er rastløs har du aerobics, yoga, vannaerobic, step-up, vannpolo og prøve-dykk i bassenget. Reis hit med Ving.
Les mer og bestill her.

Sandos Papagayo Beach Resort, Lanzarote

Dette delikate familiehotellet som ligger nærme stranden Playa Blanca, “den hvite stranden”, har fått veldig gode tilbakemeldinger av sine besøkende. Her kan du velge mellom to gyllengule sandstrender: Playa Dorada eller Playa Flamingo, og det er i tillegg et godt utvalg av restauranter, aktiviteter og shopping – alt plassert i et avslappede og rolige omgivelser. Hotellet har 3 basseng og 2 barnebasseng, gratis WiFi i fellesområdene og solsenger, parasoller og håndduker er gratis å bruke. Velger dere all inclusive kan dere velge mellom hotellets bufférestaurant, asiatiske restaurant og italiensk à la carte-restaurant. Dere kan også leie sykler til dagsutflukter eller kose dere på det lille spaet eller i treningsrommet uten ekstra kostnad. Det finnes dag- og kveldsaktiviteter for barn og voksne, og et eget dykkesenter er tilgjengelig på hotellet.
Reis hit med Apollo.
Les mer om hotellet og se priser her.

I Reiseguidens søkemotor finner du flere reiser til Kanariøyene:
- Alle charterreiser til Kanariøyene
- Alle familievennlige hotell på Kanariøyene
- Alle charterreiser til familievennlige hotell med all inclusive på Kanariøyene
- Alle tilbud til Kanariøyene


Charter til Kanariøyene