Alle pakkereiser til Italia i august

Nina
Medlem siden 2015, besøkt 28 land

Foto: iStock
Nyt varm sol, kald hvitvin og deilige lokale retter i Italia. Vi har samlet alle pakkereiser til italiensk strandliv og storbyliv. Hva velger du?
Publisert 30 juli 2018

Vi nærmer oss sakte men sikkert mot høst, men for deg som ikke føler at sommeren bør være over med det første har vi et hett tips: Test ut strandlivet i Italia og de italienske øyene Sardinia og Sicilia. Italia har en lang sommersesong, og her finner du alt fra hvite drømmestrender til lokale delikatesser. Gå deg vill i trange smug på jakt etter den perfekte tynne pizzabunnen, slå deg ned på den kritthvite sandstranden Mondello på Sicilia eller utforsk de berømte Neptun-grottene på Sardinia. Og hvorfor ikke dra på besøk til en vingård når du likevel er her? I Italia vil dere kunne nyte den perfekte kombinasjonen av kulinariske opplevelser, behagelig strandliv, historie og kultur. Og glem for all del ikke den magiske italienske isen!

Finn din reise
Vi har samlet alle pakkereiser til Italia fra ulike norske avreisebyer. Prisene gjelder per person når to personer reiser og bor sammen. Bestill reisen nå og gjør dere klar for et italiensk sommereventyr!
Les mer om Sicilia og Sardinina her.

Finner du ikke reisen din her? Se flere reisealternativer:
- Charterreiser til hele Italia
- Restplassreiser til Italia
- Finn en leiebil og utforsk Italia


Charter til ItaliaTilbud – Sol & bad