All-inclusive i Egypt for barnefamilier

Veronicah
Reiseguiden, besøkt 20 land

Foto: Ving
Foto: Star Tour
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Star Tour
Foto: Apollo
Med all-inclusive kan du frotse i mat og drikke uten å tenke på regningen. Til og med visse aktiviteter er inkludert i prisen. Egypt er en populær desitnasjon for denne typen av opphold. Nedenfor finner du fem all inclusive-hotell som egner seg spesielt godt for barnefamilier.
Publisert 21 januar 2013

Sharm Plaza Resort, Sharm el Sheikh
På Sharm Plaza Resort får du alltid en barnevennlig ferie der familien står i fokus . Hotellet i orientalsk stil, har hele åtte ulike restauranter, åtte barer, fem basseng, og mange herlige soltimer. Dette 4-stjerners hotellet har mye å tilby de yngste gjestene. Lollo & Bernies barneklubb har skandinavisk personal ogk her an barna leke, se film eller møte venner. Lollo & Bernie har også After Beach og show en gang i uken, samt MiniStars og MiniDisco. Nedenfor hotellet vokser korallene så nær land at man bader fra brygger, og snorklingen her er en fargerik og lett tilgjengelig opplevelse. Vil du se deg om går det gratis hotellbuss til Naama Bay et par ganger om dagen.

Les mer og bestill din reise her.

Citadel Azur Resort, Sahl Hasheesh
Citadel Azur Resort utenfor Sahl Hasheesh er et stort og fint All inclusive-hotell med høy standard. Dette 5-stjerners hotellet er bygd opp som en liten havneby omgitt av ørken. Hotellet har et fint bassengområde med tre basseng og separat barnebasseng. To saltvannslaguner og seks jacuzzier finnes også i bassengområdet. Solstoler, parasoller og badehåndklær ved bassenget og stranden er gratis. På fellesområdet finnes det flere restauranter fra ulike deler av verden, samt barer, kaféer og isbarer. Her finnes det også et mindre shoppingområde, flere tennisbaner, dykkesenter og flere aktiviteter for barna. Gratis hotellbuss med faste turer rundt hele hotellområdet.

Les mer og bestill din reise her.

Sunwing Waterworld Makadi Beach, Makadi Bay
På Sunwing Waterworld Resort Makadi Beach, 4-stjerners pluss, finnes det en stor badepark som garantert blir barnas favoritt. Her kan små og store velge mellom flere vannsklier som Aqua Play og Aqua Loop, for å nevne noen. Rundt bassengene og på stranden er det rikelig med solsenger til å slappe av i mellom avkjølende bad. Vil du ha en hyggelig avveksling fra bassenglivet kan du spasere ned til stranden. Makadi Bay, som ligger cirka 30 kilometer sør for Hurghada, er kjent for fantastisk snorkling. Hotellet kan blant annet tilby Lollo & Bernies MiniLand og kveldsunderholdning med profesjonelle showartister, samt hele syv ulike restauranter.

Les mer og bestill din reise her.

Iberotel Fanara & Fanara Residence, Sharm el Sheikh
Iberotel Fanara & Fanara Residence har en unik beliggenhet ved en privat strand og i nærheten av de beste korallrevene i Sharm el Sheikh. For de yngste finnes det en internasjonal barneklubb, lekeplass og en atskilt del i det store bassenget. Det er gåavstand til Aqua Park, et vannsklieparadis, og fornøyelsesparken Alf Leila Wa Leila. Dette 4-stjerners hotellet byr på leker og aktiviteter for alle aldre samt kveldsunderholdning alle dager i uken. På hotellet finnes det et fitnessenter, tennisbane, strandvolleyball, guidede snorkleturer og testdykking med mer. Bassengaktiviteter som for eksempel vannbasket og vanngymnastikk kan man også ta del av.

Les mer og bestill din reise her.

Hilton Waterfalls, Sharm el Sheikh
Dette 4-stjerners plus hotellet har en nydelig beliggenhet like ved stranden. Hotellets terrasser er omgitt av flotte fossefall og frodig vegetasjon. Her finnes det hele sju basseng å velge mellom, og vil du ha litt fred og ro finnes det et basseng kun for voksne. Hotellet passer utmerket både for den som vil ha mye aktivitet og den som vil leve late dager. Med kort vei til sandstrand og et fantastisk korallrevet blir det enkelt å komme seg ut for å snorkle.

Les mer og bestill din reise her.


PSST!

Tenk på at på noen hotell er kun enkelte aktiviteter inkludert i all inclusive-pakken. Generelt er det slik at jo høyere klassifisering hotellet har, desto mer er inkludert i all-inclusive, så sett deg inn i hva som gjelder for akkurat ditt hotell.


All-inclusive i Egypt