Topp 5: Se og gjøre i Egypt

Louisenilsson92
Reiseguiden, besøkt 20 land

Foto: iStock
foto: iStock
Det finnes mye å oppleve i Egypt – fra snorkling til pyramider.
Publisert 8 november 2018

1. Historiske pyramider

Egypt er kjent for sine pyramider som ble bygget for 4000 år siden. Kairo er for eksempel en stor severdighet på grunn av sine Giza-pyramider. Få også med deg muligheten til å se noen av pyramidene innenfra – helt klart en utrolig opplevelse!

2. Snorkling

I Egypt finner du snorkling i verdensklasse – alt fra koraller til et akvariumslignende badeland. Her finnes det mengder av fargerike fisker og vi lover deg en opplevelse du sent kommer til å glemme. Hver dag tilbyr et hundretalls båter deg turer med snorkling, delfinsafari og dykking. Har du flaks får du kanskje også se delfiner på nært hold.

3. Shop 'till you drop

Besøk noen av alle markedene i løpet av din reise til Egypt. Her kan du kjøpe egyptiske souvenirer slik som krydder, tepper, klær og mye mer. Her hører det med å prute, så ikke glem det! Vil du ha mer “vanlig” shopping så byr også Egypt på tradsjonelle shoppingsentre der du kan kjøpe interiør og klær.

4. Aktiviteter og sport

Her finnes det aktiviteter for alle – alt fra golf til kite-surf. Den nye golfbanen i El Gouna er super for alle golfentusiaster. Ved kysten nord for Abu Tig Marina i El Gouna brer Mangroovy Beach seg, hvor du kan kite-surfe og wind-surfe.

5. Book en ridetur

Liker du hester? Ta en ridetur og utforsk Egypts natur og landskap. Nybegynner eller erfaren – her er det alternativer for alle. Opplev det magiske landskapet fra hesteryggen. Dette kan som oftest bookes via din reisearrangør.

Charter til Egypt
Fly til Egypt


Tilbud – Egypt