5 swimout-hotell: Fra seng til basseng

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Avra Imperial
Den ultimate luksus på ferie? Å kunne hoppe ned i ditt eget basseng uten å måtte forlate rommet. Her tipser vi om fem hotell der du kan ta en forfriskende dukkert fra din egen dørstokk.
Publisert 4 januar 2023

Her er charterhotellene med eget basseng du kan reise til i sommer. Bedre enn dette kan man ikke få det i ferien.

Casa Cook – Hotell for luksusbohemen på Rhodos

En av sommerens absolutt heteste hotellnyheter er Casa Cook på Rhodos, som omtales som et hotell for luksusbohemen. Hotellet retter seg mot voksne gjester som ønsker høy komfort og pen design. Dette er en moderne oase med en perfekt blanding av deilig luksus og avslappende bohemfølelse som garantert vil falle i smak hos mange. Her nyter du mat laget med lokale råvarer og du kan holde deg i form med trening på egen hånd eller i forskjellige gruppetreningstimer. Casa Cook skal være et trendy hotell for de urbane og kulturinteresserte reisende. Aldersgrense er 16 år.
Les mer og se priser her.

Avra Imperial Hotel, Kreta

Kreta vestre del, i den rolige byen Kolympari, ligger et hotell som kanskje er et av de beste på hele øya. Avra Imperial har alt du trenger for en deilig ferie i den greske øyverden og du burde selvfølgelig bo i et rom med tilgang til bassenget direkte fra balkongen. Alt du trenger finnes på hotellet, men om du vil se noe mer er Kolymbari en hyggelig by med et genuint, gresk hverdagsliv. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

Zafiro Palace Andratx, Mallorca

Zafiro Palace Andratx på Mallorca er et familievennlig hotell som ligger i nærheten av både strand og naturområde. Hotellet holder høy standard og har en golfbane som nærmeste nabo og de frodige åsene i Port de Andratx i ryggen. Her bor du i fine rom med vakker utsikt, det er også mulig å bestille rom med privat basseng. For deg som liker å være fysisk aktiv i ferien tilbyr hotellet treningsrom og vanngymnastikk. Du kan også la deg skjemme bort i spaavdelingen, med massasje eller en avslappende behandling. Hotellet har også barne- og ungdomsklubb med morsomme aktiviteter.
Les mer og se priser her.

Playitas Villas, Fuerteventura

Kombiner trening, swimout og avslapning! Sammen med Playitas Hotel og Playitas Aparthotel utgjør Playitas Villas det tiltalende sport- og ferieanlegget Playitas Resort. På Playitas Villas får du moderne og delikat innredete ferievillaer med swimout-basseng. Hotell har fokus på sport og trening, kun 500 meter fra feriebyen Las Playitas. På dette hotellet finner du også Kanariøyenes største treningssenter med mer enn 700 kvadratmeter med apparater for styrketrening, kondisjon (cardio), frivekter, expressway og personlig trening. Du kan også spille golf, tennis eller ta en løpetur i krevende terreng, og kose deg på det nye spaet Tau Spa etter en lang dag i sola.
Les mer og se priser her.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort på Rhodos er et pent voksenhotell som ligger i en skråning med fantastisk utsikt over havet. Her bor du fint i luksuriøse rom med mulighet til å bestille rom med eget basseng eller delt basseng. Hotellet har fått svært gode tilbakemeldinger av sine besøkende, og her kan du velge mellom bufférestauranten Aphrodite som serverer frokost, lunsj og middag, à la carte-restauranten Mediterraneo som serverer retter fra Middelhavslandene og hotellets restaurant Panorama. Hotellet er stort og ligger i et område med fine løpe- og turstier. Aldersgrense på hotellet er 16 år.
Les mer og se priser her.

Her finner du drømmereisen i sommer:
- All inclusive hotell med 4+ stjerner
- Alle voksenhotell
- Perfekte hotell for barnefamilier


Tilbring sommeren på et av disse hotellene