5 luksushotell under 1000 kroner

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Hotel President
Foto: Melia Barcelona
Foto: Athens Imperial
Foto: La Griffe
Foto: Ambassador Zlata Husa
Om du, som mange andre, ikke vil bruke hele reisekassen på å bo komfortabelt og fint skal du ta en titt på disse hotellene. Her bor du veldig bra for en billig penge. Velg din favoritt og bestill høstens weekendreise nå.
Publisert 30 september 2012

Det er godt å skjemme bort seg selv en gang i blant, og disse luksushotellene har de aller fleste råd til å bo på.

Hotel President, Budapest

Dette nye boutique-hotellet ligger midt i Budapest og er virkelig noe helt spesielt. Her bor du i unike designer-rom på en av Budapest fineste adresser. For den som reiser fint og ankommer med eget helikopter kan du lande på hotellets egen landingsplass. Bor du dessuten i en av de største suitene er rommet skuddsikkert. Et ekte James Bond-hotell med andre ord. Uansett hvorfor du er i Budapest har du kort vei til alt når du bor her. Pris fra 499 kroner per natt.
Les mer og bestill her.

Melia Barcelona, Barcelona

Dette nyrenoverte hotellet er luksus midt i byen. Hotellet er lett å komme seg til da det ligger rett ved stoppet for turistbussene, og bare 20 minutter fra flyplassen. Hotellets restaurant UNO serverer fantastisk mat med middelhavstema. For den som er i byen for å shoppe er det bra å vite at noen av Barcelonas mest eksklusive butikker ligger rett rundt hjørnet. Det som er litt spesielt med dette hotellet er at de samarbeider med UNICEF og at deler av inntektene går til Sant Joan de Deu Children´s Hospital. Pris fra 1000 kroner per natt.
Les mer og bestill her.

Athens Imperial, Athen

Et moderne, femstjerners hotell med super beliggenhet i Athens teaterdistrikt, med kort vei til buss- og metrostopp. Hotellet har store rom, et bra gym og fantastisk mat. På sommeren kan du nyte utsikten over Athen fra hotellets kjente takterrasse. Det tar bare ti minutter å gå til byens pulserende natteliv, og nærheten til alle historiske monument gjør at hotellet passer både for turister og forretningsreisende.
Les mer og bestill her.

La Griffe, Roma

Et stilfullt, vakkert og moderne hotell med rom som er designet med forskjellige tema. Noe som stikker ut her er at man kan bestille en “Fitness Suite”. God mat serveres på restauranten “La Luna” av prisbelønte kokker, og til maten nyter du den fantastiske utsikten over byen fra den fine takterrassen. Hotellet ligger i nærheten av både Fontana di Trevi, Spansketrappen og Colosseum. pris fra 890 kroner per natt.
Les mer og bestill her.

Ambassador Zlata Husa, Praha

Dette vakre hotellet er ligger på den berømte Wenceslas Square midt i Prahas hjerte. I hotellets nærhet finnes både historiske og kulturelle monument, forretningsområder, butikker og restauranter. Noen av de fasiliteter som hotellet tilbyr sine gjester er barnepass, kasino, renseri, butikker, et asiatisk spa og flere restauranter. Det er kort vei til det meste som Praha har å tilby og alle fasilitetene er noe av det som gjør Ambassador til et av Prahas mest populære hotell. Pris fra 484 kroner per natt.
Les mer og bestill her.


Finn en flybillett herMer luksus under 1000-lappen