5 all inclusive-hotell for barnefamilien

Nina
Reiseguiden, besøkt 28 land

Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: TripX Travel
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Ving
All inclusive gjør det ekstra lett å reise på ferie med familien. Vi har funnet våre favoritter blant sommerens all inclusive-hotell, som har alt fra svømmeskole, piratskute og SATS ELIXIA-timer.
Publisert 18 desember 2019

TUI Blue Alcudia Pins – Alcudia, Mallorca

I barnevennlige Alcudia i Mallorca finner du dette hotellet i rolige omgivelser rett ved den hvite Playa de Muro-stranden, som er bred og langgrunn. Dere bor i leiligheter og kan enten lage deres egne måltider, eller bestille måltider som tillegg på hotellet. Her har dere alt fra babybasseng til stort basseng med vannsklie, og de voksne kan kose seg i boblebad og bassengbar med stor terrasse ut mot havet. Barna kan lære seg å svømme i ferien med Bamses svømmeskole, Plask & Lek eller crawleskole, og de kan også more seg i Bamseklubben og på The Hangout helt gratis. De voksne kan dra på treningstimer med Les Mills. Ta lokalbussen eller sykle 7 km til Alcuida sentrum hvor det er en flust av deilige sjømatsrestauranter og koselige tapasbarer. Dere kan også nyte tapas på hotellets egen restaurant “Tavern by the sea” ved stranden.
Sammenlign priser til TUI Blue Alcudia Pins.

Side la Grande – Side, Tyrkia

Side La Grande Resort & Spa ligger i ferieparadiset Side, med luksuriøst interiør, et eget privat strandområde, et stort utendørsbassengområde og en avslappende hage. Her får du et førsteklasses opphold hvor alt ligger til rette for å slappe av sammen i ferien. Strandløvene kommer til å elske dette hotellet, hvor dere bor kun få meter fra stranda. I tillegg er det barnebasseng og en lekeplass ved bassengområdet for de små. På ferieanlegget finnes det et vannland med sklier og mange spennende vannattraksjoner. Glad i å oppleve ting på ferien? Da kan du glede deg til interessante attraksjoner i nærområdet. Bare 5 km unna kan du besøke Side Theatre, Side amfiteater og romerske ruiner. Avslutt dagen på Side la Grande Resort & SPA, hvor du finner et herlig innendørsbasseng, hamam og spa.
Sammenlign priser til Side la Grande.

Sunwing Arguineguín – Gran Canaria

Midt på Gran Canaria solkyst ligger det moderne Sunwing Arguineguín, hotellet som blant annet har vunnet den svenske prisen “Stora Barnsemesterpriset” både i 2016 og i 2019, samt pris for beste familiehotell på Gran Canaria. Her kan barna kose seg på skandinavisk barneklubb med maskottene Lollo & Bernie. Dette er et moderne familieanlegg med et flott bassengområde for hele familien, kveldsshow og spa for de voksne. Reiser dere mange sammen kan du velge å bo i en Big Family-leilighet med plass til seks personer. Hotellet har kort vei til både stranden og den fredelige landsbyen Arguineguín. For de voksne finner det også treningsstudio, spa og SATS ELIXIA-timer. Gratis Wifi på hele hotellet, og alle barn under 12 år spiser gratis.
Sammenlign priser til Sunwing Arguineguín.

Mythos Beach Resort – Rhodos, Hellas

På dette hotellet finner du store, åpne bassengområder og en sandstrand rett ved, begge steder er solstoler og parasoller gratis. Hotellet har moderne rom og næringsrike måltider, og barna har til og med sin egen buffé. For barna tilbys det også lekeplass, barneklubb, svømmeskole og treningsopplegg med skandinavisktalende personale. For deg med baby som har lyst til å være sporty på ferien kan du leie sykkel- og løpevogner. Gratis wifi på hele hotellet. Ved voksenbassenget ligger det en ny kaffe- og juicebar hvor du får kjøpt god kaffe og godt bakverk, og her kan hele familien roe seg ned etter trening og lek. Det er gratis å bruke treningsrommet og det arrangeres også fire treningsøkter hver dag med skandinavisktalende instruktører.
Sammenlign priser til Mythos Beach Resort.

Olympic Lagoon Resort – Ayia Napa, Kypros

Her vil hele familien uten tvil trives! Hotellet tilbyr mange morsomme aktiviteter både for store og små. Dere bor enten i pent innredete rom eller bungalows, og i restaurantene finner dere menyer fra flere ulike deler av verden som man som all inclusive-gjest kan boltre seg i. Hotellet har flere store bassengområder og alle i familien kan finne det som passer seg. Barnas favoritt er barnebassenget med piratskute og vannsklier, eller så kan hele familien kose seg i det store bassenget med en foss og broer. Slapp av i den lange Lazy River hvor dere flyter avgårde i tuber i et rolig tempo. Vil du ha sjø, ligger den fine stranden Golden Beach rett ved. Barn opp til 12 år kan more seg i den internasjonale barneklubben The Little Monsters, mens eldre ungdommer kan benytte seg av Teenz Club mot betaling, med internettkafé, massevis av spill og det arrangeres blant annet spillturneringer, karaoke og fotball. Det er også show på hotellet flere kvelder i uken, og de voksne kan blant annet kose seg med tennis, trening eller deilige spabehandlinger mot betaling. Wifi er inkludert på hele hotellet.
Sammenlign priser til Olympic Lagoon Resort.


All inclusive-reiser i sommer


Tilbud – Barn & Familie