4 lekre charterhotell på Mallorca

Veronicah
Reiseguiden, besøkt 20 land

Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Ving
Vi har valgt ut fire ekstravagante hotell på Mallorca som egner seg best for deg som reiser uten barn og som vil nyte komfort og eleganse i en avslappet atmosfære.
Publisert 29 mai 2013

Jumeirah Port Soller Hotel og Spa, Puerto de Sóller

Jumeirah Port Soller Hotel & Spa troner majestetisk på en klippe med flott utsikt over fiskelandsbyen Port Soller, omgitt av fjellkjeden Tramuntana. Her kan alle holde seg i form under ferie – hotellet har ett av Mallorca fineste spa-anlegg med yoga- og pilatesklasser, eller bare nyte det beste av det beste i en lukseriøs tilværelse. Dette flotte strandhotellet har også et meget innbydende bassengområde med tre bassenger, gratis solstoler og badehåndklær.
Les mer om hotellet her.

Vanity Hotel Suite, Cala Mesquida

Vanity Hotel Suite er det perfekte valget for voksne som ønsker å nyte en mer eksklusiv ferie på Mallorca. Hotellet er skapt for alle som elsker komfort og eleganse, og ligger i nærheten av Cala Mesquida stranden, omgitt av et beskyttet naturlandskap. Dette femstjerners hotellet har fasiliteter som egen restaurant, lounge bar, skjønnhet- og massasje senter, et totalrenovert spa, en fantastisk hage og oppvarmet boblebad, utsøkte rom og suiter, samt eksklusive terrasser.
Les mer om hotellet her.

Melia De Mar, Palma & Illetas

Melia De Mar passer utmerket for gjester vil nyte late dager i solen og som ønsker å glemme hverdagen. Rommene og suitene er lekkert utformet og tilbyr fantastisk utsikt over Middelhavet. Nyt hotellets flotte terrasser, luksuriøse fasiliteter og upåklagelig service. For deg som ønsker en virkelig førsteklasses opplevelse kan velg å bo i de mest eksklusive rommene med personlig service på et høyt nivå.
Les mer om hotellet her.

Port Adriano, Santa Ponsa

Med fantastisk beliggenhet ved Middelhavet, ved en herlig sandstrand og en koselig havn, ligger det luksuriøse hotellet Port Adriano. Hotellet passer best for deg som reiser uten barn og som ønsker å feriere i en fredelig atmosfære. Dette femstjerners hotellet har egen spa-avdeling, frisør og kan by på kveldsunderholdning og god mat fra hotellets à la carte restaurant.
Les mer om hotellet her.

Flere charterhotell og pakkereiser til Mallorca finner du her >>


Luksuriøse pakkereiser til Mallorca