3 hotellfavoritter på Fuerteventura

Vilma
Reseguiden

Foto: iStock
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: TUI
Foto: Ving
Foto: Ving
Fuerteventuras stolthet er øyas magiske strender. Gyllengule strender som er imponerende både på lengde og bredde strekker seg rundt den kanariske øyen. Reis hit og bo behagelig på et av våre tre favoritthotell.
Publisert 14 februar 2018

Riu Palace Jandia – Her venter rom på stranden og god tapas

Rett ved stranden og det turkise havet ligger Riu Palace Jandia. Området er utmerket om lengselen etter en ferie med mye sol og bad blir for stort. Start dagen med å surre deg inn i morgenkåpen og gå ned til havet for en dukkert, før du senere legger deg ved hotellets bassengområde med massevis av solstoler og fantastisk havsutsikt. Samtlige rom på hotellet har også havsutsikt eller begrenset havsutsikt. Mattilbudet er stort og passer den selv den kresne, og halvpensjon med frokost- og middagsbuffet er inkludert. Det er både en buffetrestaurant og en restaurant som serverer retter fra det spanske kjøkkenet, så vel som grillet mat. La kvelden avsluttes med kveldsunderholdning på hotellet. Et tips er også å besøke hotellets spa for litt egentid og avslapning på et helt nytt nivå.
» Les mer om hotellet og book her

Labranda Bahia de Lobos – All inclusive-hotell med mye aktivitet

Å booke All Inclusive kan være lokkende, men det kan også føles litt usikkert da man vil være sikker på at måltidene som er inkludert er av god kvalitet – og det kan man absolutt regne med på Labranda Bahia de Lobos! De måltider, drikke og mellommåltider som inngår i konseptet skrytes opp i skyene av hotellgjestene. Utover det å nyte vellaget mat på hotellet kan du teste ut ulike aktiviteter som basket- og fotballkamper på multisportbanen, eller bli med på boccia-turneringer. Vil du bare slappe av i solen er det nok av både sitte- og liggeplasser ved det store bassengområdet. Her bor du i romslige, moderne rom med fresh innredning. Har du med deg barna kan de gå på minidisco om kveldene eller bli med i hotellets internasjonale barneklubb for barn fra 4-12 år.
» Les mer om hotellet og book her

SENTIDO H10 Playa Esmeralda – Nærme lange sandstrender og dukkerter i havet

Dette 4-stjerners strandnære hotellet ligger i Costa Calma, som faktisk betyr “rolig kyst” – og byen lever virkelig opp til sitt navn. Stranden består av gyllengul sand og har god grunn til å kunne heise opp sitt “Blue Flag”, noe som betyr at nivået på fasiliteter, vannkvalitet og renholdning er høyt. Selve hotellet består av flere bygninger i herlige pastelltoner, og det generøse bassengområdet har en flott havsutsikt. For den som vil ha en det ekstra komfortabelt på ferien finnes det muligheter for å kjøpe All Inclusive. Nyt gode måltider på hotellets terrasse til en fantastisk utsikt, bad i jacuzzi, ta en tur på spa, hopp på en treningstime eller spill en rolig runde minigolf i kveldssolen. På hotellet er det en avslappende ro og aldersgrensen på 18 år ble innført 1.november 2017.
» Les mer om hotellet og book her


Tilbud – Fuerteventura