Marmaris

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap

Om Marmaris Marmaris-område, Tyrkia

Bukten i Marmaris ligger så skjermet at det nesten føles ut som en innsjø. Her kan du nyte sol, bad og varme nesten hele året rundt.

Den skjermede beliggenheten bak øyer og fjellkjeder gjør at det er deilig og varmt nesten hele året rundt. Som oftest er det rundt 15 grader om vinteren, og opp mot 35 grader i sommermånedene.

Stranden i Marmaris strekker seg hele 10 kilometer, helt til nabobyen Icmeler. Den bilfrie gågaten er fylt med restauranter, kafeer og barer, hvor folk samler seg om kvelden for å se på solnedgangen – og kanskje dra videre til fester inne i sentrum.

Havnen i Marmaris er utgangspunktet for mange ulike dagsturer til utilgjengelige strender, severdigheter og den nærliggende øyen Rhodos.

Du føler kanskje at du er i himmelen når du sitter i en solstol i Marmaris, og fakta er at det finnes engler kun noen timer unna med bil. I Fethiye finner du husfasader som er blitt hugget ut av fjellsidene. Disse fasadene ble laget av folkegruppen lykerne for 1700 år siden, og er graver som ble utformet slik at englene skulle kunne komme seg inn til de døde.

Turisterna sover än
Foto: friluftspinglan
Längs hamnpromenaden i Marmaris.
Foto: kajsa72
Utsikt från balkongen
Foto: smilla
Båttur
Foto: faran
None
Foto: maria_1979
Party boat
Foto: emelie
Solnedgång.
Foto: jojes

Planlegger du en reise til Marmaris?

Hver dag søker Reiseguiden blant 1 000 000-talls priser fra over 500 reiseselskap. Vi sammenligner mer enn 500 000 hotell, over 438 flyselskap, og et 100-talls reisebyråer og 24 arrangører.

Reisemål som ligner Marmaris