Finn leiebil i Samos By, Samos

Sammenlign og bestill leiebil fra alle ledende leiebilselskap
Om Samos By

Samos er du alltid omgitt av fantastisk natur, blått hav og strålende sol, og på nordkysten ligger Samos by med sin trivelige havnepromenade.

Samos by ligger på den østlige delen av den greske øya Samos.

Ettersom det er forvirrende med to like navn kalles byen iblant for Kato Vathy.

Bygningene i Samos by ligger vakkert til langs fjellsidene, litt som i et amfiteater. Her finner du en trivelig havnepromenade der du kan spise lunsj, ta en kaffe eller spise middag. Når du sitter og titter ut over den lille skjermede bukten kan du også se fergene og utfluktsbåtene komme og gå.

I Samos by kan du nyte bylivet i et herlig klima. Det finnes også strender her, men det krever at du går litt – den nærmeste stranden er Gagkou-stranden.

Den fjellrike naturen rundt Samos by er perfekt for deg som liker gåturer eller en krevende tur med mountainbike. Rundt om på øya finnes det hundrevis av stier for villmarksentusiaster.

Det finnes flere spennende ruiner å dra på utflukt til, slik som verdensarven Pythagorion på det sørlige Samos og Efesos på det nærliggende tyrkiske fastlandet.

I landsbyen Mytilini kan du se bevarte bein fra en av Europa første hester, den utryddede hipparion. Disse fossilene ligger på det Paleontologiske museet. Denne hesten levde for 13 millioner år siden og var helt spesiell ettersom den hadde tre tær istedenfor hover.

Reisemål som ligner Samos By

Samos By Samos, Europa

1 / 4
Thinkstock
Vy över Samos stad.
2 / 4