Ferie i Mars

Av Heijuve
2 jan. 2014 19:24
Visninger: 1904
Hei!
Min venninne og jeg ønsker å reise til et mindre turiststed, men med god varme og strand for en avslappende uke i mars. Noen gode spisesteder og litt musikk for kveldene ville vært hyggelig.Gjerne ikke så dyrt.
Tips mottas med stor takk, da vi ikke er så bereist!
Av Teresen
24 jan. 2014 11:31
Hej Heijuve!
Det finnes mange fine reisemål dere kan dra til i mars, men sommersesongen har bare så vidt begynt, og det er litt kaldere enn under høysesongen. Dersom dere ikke vil reise altfor langt bort og at det ikke skal være for dyrt, så anbefaler vi Gran Canaria, Madeira og Jordan. Gran Canaria er et varmt og deilig reisemål hele året runt, det er meget populært og har mange strender. Madeira er en naturskjønn øy med tropisk skog og fantastiske steder der øynene får hvile. Jordan lokker med sin lange historie og herlig avkobling ved havet. Klikk på lenkene for å se noen reiseforslag.

http://www.reiseguiden.no/charter/mars-oslo-la-playa-de-mogan-osl-2515636-3-dim

http://www.reiseguiden.no/charter/mars-oslo-jordan-osl-3-jo-dmo

http://www.reiseguiden.no/charter/mars-oslo-madeira-116-osl-3-adm

/Terese, redaktør Reiseguiden.no
Av Piopio
23 mar. 2015 15:21
Vil anbefale dere å prøve ut Playa del Cura på Gran Canaria. http://gran-canaria-ferie.blogspot.com/2009/09/playa-del-cura.html Stille og rolig, men kort avstand til andre feriesteder på Gran Canaria.
Fuerteventura.
Spania Torild, 30 okt. 2015
Oppdatert av Torild for 3 år siden
2
Hei. Skal reise til Fuerteventura i Jan. 2016. Lurer på Taxi priser,mat og drikke og temperatur på vinteren. Noen tips? ... Torild: Takk for svar. Gleder oss. ... Nina: Hei Torild! Denne artikkelen om Fuerteventura ble publisert på Reiseguiden i dag, kanskje du kan plukke opp noen tips (samt ...
Barcelona vs. Madrid?
Spania Pernillen, 14 sep. 2007
Oppdatert av Pernillen for 11 år siden
5
Et lite spørsmål.. hvis jeg sier Barcelona vs. Madrid.. hva sier dere da? Noen som kan anbefale noe i respektive byer, evt. hvor det er kjekkest... Er veldig takknemlig for svar! Hilsen Pernillen ... Johan_M: jeg sier Barcelona, to erfaringer i en by. Ocean and citylife! ... Elcoto: Hei! Jeg ...
Info
Spania Htlill25, 5 sep. 2015
Oppdatert av Nina for 3 år siden
1
hello i Wonder if i van rent a apertment true You in the wintertime or if You know where i can do this? ... Nina: Hello! We mostly have hotels on our website. Where in Spain are you planning on going, and at what time? We'd be happy to help you with information!
Sykkelferie Tenerife
Spania Mikaelbrunback, 5 sep. 2013
Oppdatert av Veronicah for 5 år siden
1
Hei, Prøver å finne en god reise for en person med sykkel til Tenerife og gjerne på nordsiden ved Puerto de la cruz el lignende. Trenger tips info på hotell el pakketilbud der frukost og middag inngår og der man har lov til å ta med sykkel. For 3 uker nå i Oktober. Mvh Mikael ... Veronicah: ...
Hvilken av Kanariøyene er din favoritt øy?
Spania Veronicah, 25 sep. 2009
Oppdatert av Laplander for 9 år siden
14
La Palma, La Gomera, El Hierro, Teneriffe, Gran Canaria, Fuertventura eller Lanzarote? Hvilken er din favoritt og hvorfor? ... Betina13: Har varit på Teneriffe ,Cran Canaria och Furtventura. Teneruffe lockar mest genom så skiftande utformning:torra och varma södra delen till det gröna och ...
Alicante i julen 2018
Spania Chris79, 17 jun. 2018
Oppdatert av Chris79 for 1 år siden
0
Hei dere! Vi kan få låne et feriehus i nærheten av Alicante i julen. Vi er en familie på fire hvor to er barn på 8 og 12. Vi syns det hadde vært deilig og kommet oss til litt sol (og varme?) på denne tiden av året. Grunnen til at jeg spør her er fordi jeg lurer på om temperaturen og været er ok ...

Om Spania Europa

Spania er nordmenns drømmedestinasjon når det gjelder sol og bad. Her finnes det alltid et varmt og herlig reisemål å reise til, enten du drar på en snøfylt og kald januardag eller en regnfylt julidag i Norge.

I sommermånedene vil alle til herlige øyer som Mallorca og Ibiza som ikke bare har barnevennlige strender og hotell, men også partybyer der det festes døgnet rundt. Om vinteren drar vi heller til solen på en av Kanariøyene eller til de kilometerlange strendene langs Costa del Sol, Costa Brava eller Costa Blanca.

Om du liker å dra på weekendturer er Madrid og Barcelona midt i blinken, med både restauranter og museer i verdensklasse. Begge byene har også eksklusiv shopping og merkebutikker, samt rimeligere varehus. Mange drar også hit for å se stjernene i fotballaget Real Madrid, FC Barcelona eller Atlético de Madrid kjempe om pokaler.

I Barcelona ligger verdens mest populære byggeplass: kirkebygget Sagrada Familia. Denne gigantiske kirken ble påbegynt allerede i 1882 – lenge før det fantes verken fly eller biler. Nå begynner den å ferdigstilles. Om du vil se kirken uten kraner, borremaskiner, beskyttelseshjelpmer og sementblandere kan du dra hit etter 2026.