Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Charterreiser til Algarve

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Algarve Portugal, Europa

De heftige klippene og perfekte sandstrendene gjør dette til en av verdens vakreste kyststrekninger. Velkommen til Algarvekysten.

Det mest dramatiske landskapet finner du rundt Lagos i vest. De taggete, skarpe klippene er ofte så høye at man må reise med båt for å komme seg til de inneklemte strendene.

Langs hele Algarvekysten finnes det mer enn 100 sandstrender, den ene vakrere enn den andre. Mest populær er Praia da Marinha, som ofte er med på lister over verdens beste strender.

De store strendene og badebyene på Algarvekusten er Lagos, Bordeira, Albufeira, Portimao, Faro, Praia da Luz og Silves. Overalt vil du bli møtt av en trivelig og vennlig atmosfære og mye god mat.

Algarvekystens beste golf finner du i badebyen Vilamoura. Kysten her har et perfekt klima for golf, så det er ikke så rart at det finnes et trettitalls golfbaner her.

Det søte hvite og gule huset ser ut som om det kunne vært et koselig hotell eller en skole, men bygningen Capela dos Ossos i Faro er konstruert av skjeletter fra mer enn 1200 døde munker. Både vegger og gulv har blitt bygget av stabile lårben og sement. Inne i huset stikker dødninghoder og ben ut fra veggene og det henger et gullprydet skjelett i taket.

Reisemål som ligner Algarve