All inclusive til Algarve

All inclusive til Algarve

 
 
 

Algarve Portugal, Europa

De heftige klippene og perfekte sandstrendene gjør dette til en av verdens vakreste kyststrekninger. Velkommen til Algarvekysten.

Det mest dramatiske landskapet finner du rundt Lagos i vest. De taggete, skarpe klippene er ofte så høye at man må reise med båt for å komme seg til de inneklemte strendene.

Langs hele Algarvekysten finnes det mer enn 100 sandstrender, den ene vakrere enn den andre. Mest populær er Praia da Marinha, som ofte er med på lister over verdens beste strender.

De store strendene og badebyene på Algarvekusten er Lagos, Bordeira, Albufeira, Portimao, Faro, Praia da Luz og Silves. Overalt vil du bli møtt av en trivelig og vennlig atmosfære og mye god mat.

Algarvekystens beste golf finner du i badebyen Vilamoura. Kysten her har et perfekt klima for golf, så det er ikke så rart at det finnes et trettitalls golfbaner her.

Det søte hvite og gule huset ser ut som om det kunne vært et koselig hotell eller en skole, men bygningen Capela dos Ossos i Faro er konstruert av skjeletter fra mer enn 1200 døde munker. Både vegger og gulv har blitt bygget av stabile lårben og sement. Inne i huset stikker dødninghoder og ben ut fra veggene og det henger et gullprydet skjelett i taket.