Publisert 13 november 2015

Vi har valgt ut hotell som passer perfekt for dere som er en barnefamilie. Bli inspirert og bestill reisen til et av vinterens heteste reisemål: Thailand.

Blue Star Centara Kata Beach, Kata Beach

Dette firestjerners hotellet er en favoritt i Kata Beach-området og her bor familien bra i leiligheter med plass til mange. Kort vei til både sentrum og stranden. Foretrekker du bassenglivet finnes det tre bassengområder å velge mellom med mange vannaktiviteter for barna. Du kan trene, nyte en deilig spabehandling eller delta på familieaktiviteter som arrangeres flere ganger i uken.

- Hit reiser du med Startour. Les mer om hotellet og bestill her.

Merlin Beach Resort, Phuket

Vil du bo i Phuket passer dette hotellet med fire stjerner som ligger på en uforstyrret odde helt perfekt. Det finnes tre herlige bassengområder, barneklubb og aktiviteter for både store som små. Vil du kjenne sand mellom tærne er det to strender rett i nærheten. For den som liker å bevege på seg finnes det bra treningsmuligheter, og for shopping ligger Patong bare noen kilometer unna. Bo rimlig i rom for opp til seks personer. Velg all inclusive for å få en ekstra behagelig reise.

- Hit reiser du med Startour. Les mer om hotellet og bestill her.

Sunwing Resort Kamala Beach, Phuket

Dette prisbelønte familiehotellet ligger ved den populære Kamalastranden, en langgrunn og barnevennlig strand, perfekt for lange dager blant sand og sol. Hotellet har fire stjerner og suiter for opp til seks personer. Hvorfor ikke slå til og bestille en suite med bassengtilgang? I bassengområdet finnes hele åtte basseng og noe å finne på for hele familien. I den skandinaviske barneklubben leker barna med de morsomme maskotene Lollo og Bernie. For den som trenger å være online finnes det gratis wifi på hele området.

- Hit reser du med Ving. Les mer om hotellet og bestill her.

Deevana Plaza, Krabi

På dette freshe hotellet bor stor som liten perfekt på den thailandske ferien. Bassengområdet har to bassenger og et separat barnebasseng for de minste familiemedlemmene. Hotellet har egen barneklubb der barna kan leke når de vil ta en pause fra plaskingen. For den som vil gjøre opplevelsen ekstra luksuriøs, finnes det en spaavdeling med både massasje og jacuzzi. I de pene familierommene kan du bo opp til fem personer. Vil du bade i havet eller prøve utvalget i byen, ligger strand og sentrum kun en halv kilometer unna.

- Hit reiser du med Apollo. Les mer om hotellet og bestill her.

Emerald Beach Resort & Spa, Khao Lak

Dette er et fint og barnevennlig hotell som ligger rett ved havet kun noen kilometer utenfor sentrum i Khao Lak. Omgivelsene er grønne og frodige og hotellet består av flere ulike bygninger. Det finnes aktiviteter for hele familien og en skandinavisk barneklubb der barna kan more seg. Ved de to bassengområdene får familien en skikkelig avslappende og rolig badeferie. For den som vil trene eller ta en spabehandling er dette også fullt mulig. Er familien stor finnes det både rom og villaer for fem personer.

- Hit reiser du med Ving. Les mer om hotellet og bestill her.

Katathani Phuket Beach Resort, Phuket

På dette luksuriøse femstjerners hotellet bor du rett ved Kata Noi-stranden, og har både shopping og restauranter kun et steinkast unna ved Kata Beach. Bo i store og pene rom med sofagruppe. Hotellområdet er delt opp i to deler, hvor det ene ligger nær stranden og det andre ligger litt lengre opp. Begge har hvert sitt bassengområde med mange ulike basseng å velge mellom, men som gjest kan du benytte deg av alle hotellets områder. Her finner du både lekerom og lekeplass. La barna kose seg på bamseklubb eller den internasjonale barneklubben for barn fra 4-12 år, mens du nyter en deilig spabehandling på hotellets spa. Her trenger du ikke å velge mellom strand eller basseng – legg deg ved bassenget som har kanon utsikt utover havet, som også gjør det lett å veksle når du måtte ønske. Kos deg i hotellets grøntområder eller benytt deg av treningsrom, tennisbane, bordtennis og biljardbord. Wifi i lobbyen er gratis, men mot betaling på rommet.

- Hit reiser du med Apollo. Les mer om hotellet og bestill her.

I Reseguidens sammenligningstjeneste finner du flere reiser:
- Alle charterreiser til Thailand
- Alle familievennlige charterreiser til Thailand
- Alle hotell i Thailand