Visninger: 3036

James Bond ön

Sted: Thailand
Bildet er tatt: 21 desember 2004
Kommentarer
8 jan. 2009 01:21
Et riktig eksotisk bilde, som gir meg lyst til å sette meg på første fly! Jeg liker også å lese dikt og sitater, skrevet av ulike diktere. Jeg skuer litt av humoristen i deg, gjennom å lese din introduksjon. Når det gjelder Brasil, fant jeg Santos og karnevalet i byen mer "intimt" og ekte, enn det tilsvarende i Rio de Janeiro, som var kaotisk. Der forsvant de små og spennende detaljer helt i de store menneskemengder. Mitt hjerte ligger i Smilets Land, Thailand, der folk er enestående vennlige og gir deg en god følelse av å være velkommen i landet. For meg er SIngapore et naturlig utgangspunkt for reiser til ulike deler av Sørøst-Asia. Costa Rica er et helt spesielt, turistvennlig reisemål, vel verd et besøk. Da båten jeg var om bord i, var vel fortøyd til kai, telefon-forbindelsen til resten av verden var i orden, via en kabel jeg fikk fra land og koblet til skipets telefonsentral (dette var i 1987), tøffet et lite jungeltog av gårde på en smalsporet linje med passasjerene til den lokale by. Den spennende øyen Tobago, med kort vei til Caracas, Venezuela, kan by på mange usedvanlige opplevelser. Ikke minst hvis du liker å møte haier "ansikt-til-ansikt", d.v.s. dykke blant s.k. "vennligsinnede" arter. Med din reiselyst, har du vel også valgets kvaler, i godt selskap med mange andre!? God Tur! Det er som du sier, jo mer du får smaken på fremmede land og kulturer, jo fler land får du lyst til å se!
4 jan. 2009 20:54
Ingen champagne av Nicnac tyvärr... Skulle inte vart fel.. bara jobbiga försäljare. Fast inget kan väl bli jobbigt i Thailand egentligen.
Av Bigblue
10 des. 2008 02:10
Nice beach! Bra bild! Mötte ni någon Man med gyllene pistol eller blev ni åtminstone serverade champagne av Nicnac på beachen när ni kom? Med andra ord...håller ön sin Bond-stil som man kan tro i reklamen?
Av Cecber
1 nov. 2007 11:38
Fin bild. Vad är det rätta namnet på ön egentligen?
14 jun. 2007 19:26
Ett mycket vackert bild
Av Catti
3 feb. 2007 18:19
Här var jag för mindre än två veckor sedan! :)