Hvor er det varmt i november?

Paulina
Reiseguiden, besøkt 24 land

Foto: Thinkstock
Værguide: Behagelige sommerdager eller ekstra hot? I november finner du varmen på herlige reisemål som Kanariøyene, Kapp Verde, Thailand og Mexico.
Publisert 29 september 2015

I november er det kaldt og rått i Norge, og selvom levende lys og tepper er koselig er det jo morsommere å dra på solferie? Vi har funnet de varmeste destinationene som passer best til ferie i november. Hvorfor ikke kjøpe julegavene i samme slengen?

Ganske varmt i november – opp til 22 grader

Om du ikke er ute etter den altfor intense varmen, men nøyer deg med temperaturer rundt 20 grader, er dette reisemålene du skal satse på.

Kypros
Kypros er et av reisemålene i Europa hvor varmen varer lengst, og øyen er blant annet kjent for sitt deilige badevann. I november er det sluttt på sesongen og det er færre turister enn det var tidligere på sommeren. Dagstemperaturen ligger på cirka 22 grader, og i havet er det – ja nettopp – også deilige 22 grader.
Charter og pakkereiser til Kypros i november

Madeira
Portugisiske Madeira ligger ute i Atlanterhavet. Her opplever du en storslagen og grønn natur i kombinasjon med sol og bad på stranden. Temperaturen i november er 22 grader og i havet er det 21 grader.
Charter og pakkereiser til Madeira i november

Sydney
Det begynner å nærme seg sommer på den andre siden av jordkloden. I Sydney er november en deilig måned med varme opp mot 22 grader på dagtid, noe som passer bra til å utforske byen. I havet er det cirka 21 grader. Er det en ekstra fin dag har Sydney flere langstrakte sandstrender i nærheten, som Bondi Beach og Manly Beach.
Fly til Sydney
Hotell i Sydney

Varmt i november – 22 til 28 grader

Elsker du å bade i havet bør du dra til reisemål der det er enda litt varmere. I november er det mange reisemål med temperaturer over 22 grader, både i nærheten og litt lengre unna. Du bestemmer selv hvor langt du vil fly og hvor lenge du ønsker å være vekke.

Marokko
Marokko er varmt og behagelig når Norge er kjølig og mørkt. Med sine myldrende markeder og eksotiske miljø får du noe utenom det vanlige. Dette er også et rimelig reisemål hvor du kan spare en del penger. I november er dagstemperaturen cirka 24 grader og 17 grader i vannet.
Charter og pakkereiser til Marokko i november

Kanariøyene
Den spanske øygruppen, ti mil utenfor Afrikas kyst, er alltid et populært reisemål. Her er strendene milelange, sangriaen forfriskende og tapasen krydrende smakfull. De vanligste øyene er Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura. I november ligger dagstemperaturen på 24 grader og 21 grader i havet.
Charter og pakkereiser til Kanariøyene i november

Kapp Verde
Kapp Verde er en øygruppe med et solsikkert klima og 350 soldager i året. Her finner du kilometerlange sandstrender hvor du kan tilbringe late dager. På øyen Sal finnes den beste beach resorten, Santa Maria. Vindsurfere fra hele verden kommer hit for de perfekte vindene. Temperaturen på dagtid ligger på 27 grader og i havet er det 24 grader varmt.
Charter og pakkereiser til Kapp Verde i november

Florida
Denne amerikanske solskinnsstaten har et herlig vær i november. Hit drar alle slags mennesker, og det passer de fleste. Miami har puls, Orlando har tivoli og vestkysten har roligere destinasjoner for sol og bad. På denne tiden av året ligger dagstemperaturen på 27 grader, og litt varmere i sør. I havet er det rundt 25 grader.
Flyreiser til Florida
Hotell i Florida
Leiebil i Florida

Hett i november - minst 28 grader

Om de disse reisemålene med sine rundt 25 grader ikke er varme nok for deg, er de følgende reisemålene noe for deg. Her er det minst 28 grader på dagen i november. Du må nok dra litt lengre og kanskje være borte i to uker, men du er garantert deilig varme.

Thailand
Thailand er et perfekt reisemål på vinterstid. Her har du kritthvite strender, svaiende kokospalmer, god mat og ren avkobling. Velg mellom mange vakre paradisøyer og byer som Phuket, Krabi, Khao Lak, Hua Hin og Koh Chang. Dagstemperaturen ligger på 28 grader og vannet på rundt 25.
Charter og pakkereiser til Thailand i november

Mexico
I Mexico, langs Riviera Maya, lokker strender og byer i verdensklasse. Her finner du for eksempel Cancun, Tulum, Cozumel og Isla de Holbox. Utenom sol og bad kan du snorkle i de underjordiske innsjøene, spise meksikansk mat og se pyramidene etter Mayaindianerene. Nyt vakker natur og fargerike mennesker. På dagtid er det 28 herlige grader og 25 i vannet.
Charter og pakkereiser til Mexico i november

Dubai
Dubai er en luksusdestination med både hotell og shopping i verdensklasse, ofte kalt for Mellomøstens svar på Miami. Nyt sol og bad på finkornede sandstrender, og glem heller ikke å besøke soukene, tradisjonelle arabiske markeder, stå på ski innendørs eller dra på jeepsafari. På dagtid ligger temperaturen på 31 grader og 24 grader i vannet.
Charter og pakkereiser til Dubai


Charter til Kanariøyene i november



Charter til Thailand i november



Charter til Mexico i november



Charter til Kapp Verde i november