Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser uspesifisert til Gumbet, Tyrkia

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Gumbet Bodrum-halvøya, Tyrkia

Den gyllengule sanden lokken nesten like mange besøkende som havet utenfor. I Gumbet kan du dykke, windsurfe eller teste parasailing.

Den kilometerlange stranden kan friste med gyllen sand og er rammet inn av restauranter og barer. Nesten hele stranden er dekket av solstoler og parasoller, hvor noen eies av barer som kan brukes av deres gjester.

Om kveldene forvandles deler av Gumbet om til et livlig partysentrum.

Vannet her er ofte fylt med dykkerbåter på vei ut til korallrevene, windsurfere, vannski og turister som kjører bananbåt.

Noen kilometer vestover ligger vannparken Aquapark Dedeman. En annen utflukt du kan gjøre er å ta en gåtur eller taxitur inn til nabobyen Bodrum. Her finner du mange koselige restauranter og en spennende middelalderfestning.

Har du 340.000 kroner til over? Da kan du booke deg en (1!) natt på det mest luksuriøse hotellet på Bodrum-halvøyen, Jumeirah Bodrum Palace, som ligger en mil nord for Gumbet. Den luksuriøse villaen ”The Palace” har en privat havn, en privat hammam og et stort basseng med gullstatuer. En suite på 90 kvm er rene budsjettfunnet: 5000 kroner per natt.

1 / 5
Thinkstock
2 / 5
Thinkstock
4 / 5
Thinkstock