Restplasser til Belek, Tyrkia

Restplasser til Belek, Tyrkia

 
 
 

Om Belek Antalyakysten, Tyrkia

Golf
Luksus
Rimelig luksus
Sandstrand
Sol & bad
Spa

I Belek tar golfbanene opp mer plass enn hotellene og den lille byen. Regn derfor med at det er god plass på stranden når det er perfekt ”tee off”-vær.

Her ligger hotellene rett ved den lange sandstranden, og de fleste tilbyr svært eksklusive rom med alle fasiliteter du kan tenke deg.

Rett bak hotellene går det et bredt belte hvor golfbanene avløser hverandre. Dette er et av Middelhavets beste reisemål for deg som vil svinge golfkølla når det er kaldt og grått her hjemme.

Flere av banene ligger vakkert innhyllet i furuskog som gir skygge når solen steker på sitt sterkeste.

Belek har lenge vært kjent for sine mange mineralkilder som gir helsebringende mineralvann. Du kan derfor finne ulike typer spa på nesten alle hotell, og mange bruker det lokale helsevannet i sine behandlinger.

Om du vil vie noen timer til byliv kan du raskt dra den drøye milen vestover til Antalya eller de tre milene østover til Side.

Bare en mil utenfor Belek kan du se opera og ballett på en helt unik arena. I ruinbyen Aspendos ligger en av Middelhavets best bevarte romerske teatre. I juni og juli hvert år holdes en festival hvor du kan bli med til denne 1800 år gamle arenaen og se opera og dans fra hele verden. Etterpå kan du spasere rundt i gatene der Alexander den store marsjerte frem en gang i tiden.

4timer
Flytid fra Oslo
1 / 6
Thinkstock
2 / 6
Thinkstock
Vy över Sultan banan
3 / 6
Här låg jag om jag inte var i havet:)
4 / 6
Calle slår en driver på Sultan
5 / 6
Vy över Sultan banan
6 / 6

De mest populære reisemålen i Belek