Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser med kun fly til Skiathos by, Skiathos

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Skiathos by Skiathos, Europa

Barnevennlig
Uteliv
Sandstrand
Shopping
Steinstrand
Vannsport

I Skiathos by bor du svært vakkert til på en av de grønneste greske øyene, hvor du kan spise masse god mat og bade på fantastiske sandstrender.

Byen ligger vakkert til ved en større bukt, hvor de hvite husene ligger i bratte skråninger med labyrintaktige smug og gater. Her ligger det to havner som er fylt med restauranter der du kan spise lunsj eller ta en ouzo til fantastisk utsikt. I deler av sentrum kan du oppleve et travelt uteliv i høysesongen, og det ligger mange klubber og barer her.

På den lille øya Bourtzi i havnen ligger restene av muren til den middelalderske festningen som tidligere sto her.

Vest for Skiathos by ligger stranden Megali Ammos. Her starter også en rekke av herlige strender som strekker seg langs hele sørkysten.

Noen av de mest populære utfluktene er ruinbyen Kastro i nord og den fantastiske sandstranden Koukounaries i sør.

2 / 8
Thinkstock
Koukounaries beach
3 / 8
Utsikt från balkongen
5 / 8
Träkolsgrillad Seafood
6 / 8
Klokkene i Moni Evaggelistras
8 / 8