Restplasser med kun fly til Kamari & Agia Paraskevi, Santorini

Restplasser med kun fly til Kamari & Agia Paraskevi, Santorini

 
 
 

Om Kamari & Agia Paraskevi Santorini, Europa

None
Sol & bad
Steinstrand

Stranden i Kamari er berømt over hele verden – den ble nemlig skapt av en vulkan og er kullsvart. Når du har slappet av i solen kan du spise godt og stå opp i tide til den fantastiske soloppgangen.

Kamari-stranden består av vulkanske fjellarter og er kullsvart. De svarte småsteinene blir deilige og varme i solsteiken, men ikke regn med å kunne gå langt uten sko…

Det finnes mange små trivelige restauranter, tavernaer og barer her, og stemningen er svært rolig. Selv om du er nattmenneske bør du prøve å stå opp tidlig om morgenene i Kamari. Området er berømt for de herlige soloppgangene hvor du kan se solen stige opp fra havet.

På den 360 meter høye fjelltoppen rett sør for Kamari ligger ruinene av den 3000 år gamle byen Thera. Vil du se de ennå eldre minoiske ruinene må du dra til Akrotiri.

Et must når du er på Santorini er å ta en båttur til vulkanen på den sentrale øyen. Her finner du varme kilder du kan bade i.

Er du nysgjerrig på hvordan ekte vulkanvin smaker? Om du drar til den sørlige delen av øyen kan du prøvesmake lokalprodusert vin på vingården Boutari. Under besøket kan du se hvordan vinen produseres og smake på ekte santorinsk mat og vin.

2 / 7
Thinkstock
Spetskyrkan i närbild.
3 / 7
Överblick av gamla Thira
4 / 7
Gångvägen ner mot Kamari
6 / 7
Vindruvegubben med sina åsnor.
7 / 7