Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 15.april.

Den 14.mars gikk UD ut og frarådet reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder i første omgang til 14. april. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før etter denne datoen.


For bookinger etter denne datoen tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser uspesifisert til Imerovigli, Santorini

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imerovigli Santorini, Europa

Den lille landsbyen Imerovigli er en av de vakreste i Middelhavet. De hvite husene ligger på en klippe med utsikt over det krystallblå greske havet.

De fleste av husene her ligger svært dramatisk til langs kanten på den 100 meter høye klippen som utgjør Santorinis vestre del. De vakre hvite og blå husene ligger tett og gatene består som oftest bare av smale, svingete veier mellom bygningene.

Hotellene som har rom med utsikt mot solnedgangen er svært populære i høysesongen. Før du booker din reise så dobbeltsjekk at hotellet ditt har fin utsikt.

En av de mest populære turene på Santorini er veien mellom byene Firá og Oia, som passerer gjennom Imerovigli. Dette er en av de vakreste turene du kan få med fantastisk utsikt mot havet og den lille vulkanøyen Nea Kameni.

Et av verdens vakreste hotell ligger bare noen kilometer fra Imerovigli. I det firestjerners hotellet Windmill Villas bor du i en av flere vindmøller. Dette er luksuriøse hotellrom med flere soverom, privat basseng og jaccuzi, samt en koselig terrasse. De koster fra ca. 3000 kroner/natt med plass til 5 personer.