Restplasser uspesifisert til Kolymbia, Rhodos

Restplasser uspesifisert til Kolymbia, Rhodos

 
 
 

Om Kolymbia Rhodos, Europa

Barnevennlig
None
Sandstrand
Sol & bad
Steinstrand

I Kolymbia er det deilig og varmt, og sandstranden er perfekt for å bygge sandslott.

Allerede på vei inn til Kolymbia kommer du til å bli overrasket – veien er en flere kilometer strak aveny fylt med eukalyptus. Når du har kommet deg på stranden som ligger her kan du nyte den deilige middelhavsvarmen. Her er det nesten alltid sol og i juli og august er det nesten aldri under 30 grader varmt.

Det finnes to strender i Kolymbia, den minste er dekket av gyllen sand som er perfekt for å bygge sandslott. Den grunne havbunnen gjør det til en favoritt blant barnefamilier. Det finnes ikke mange hotell her, men de fleste har egne basseng og tilbyr også rimelig all inclusive.

Kolymbia er en svært rolig og fredelig badeby. Bortsett fra dykking og andre vannsporter er det avslappende dager i solstolen som gjelder her, men vil du gå rundt blant butikker og restauranter er det kun to mil inn til Rhodos by.

En av Hellas’ merkeligste severdigheter er Epta Piges – de syv kildene. Denne grønne oasen ligger i fjellet vest for Kolymbia. Vannet fra de naturlige kildene går blant annet gjennom en 150 meter lang tunell til en liten dam. Du kan gå i tunellen og bade i sjøen, og utforske vakre fossefall og en restaurant der du kan spise lunsj omgitt av grønne platantrær og furutrær.