Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser med kun fly til Faliraki, Rhodos

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Faliraki Rhodos, Europa

Uteliv
Uteliv
Sandstrand
Sol & bad
Vannsport

Badebyen Faliraki har en av Rhodos’ vakreste og beste strender. Det er også her de fleste hotellene ligger, og du finner alle slags hotell – fra budsjettvennlige til barnevennlige all inclusive-hotell.

Dette er den mest populære badebyen på Rhodos og er kjent for sin fem kilometer lange sandstrand. Den bueformede stranden ligger svært vakkert til med fjell i horisonten og hele strandstrekningen er prydet med blå flagg.

Man kan si at Faliraki har to ulike deler. I nord ligger familievennlige hotell og et av Middelhavet største badeland. I sør ligger sentrale Faliraki der ungdommen fester i partygatene Ermougatan og Pigon Kallitheas-avenyen.

I bølgene utenfor Faliraki kan du prøve alle salgs typer av vannsport, fra bananbåt til vannscooter og vannski.

Vakre Rhodos by ligger bare en halvtime unna med buss om du vil sjekke ut museer og shoppe litt.