Restplasser med kun fly til Kata, Phuket

Restplasser med kun fly til Kata, Phuket

 
 
 

Om Kata Phuket, Asia

Barnevennlig
Dykking
Sandstrand
Sol & bad
Vannsport

Kombinasjonen av sanden, det knallblå havet og den vakre øyen i horisonten gjør Kata Beach til den mest fotograferte stranden på Phuket.

Dette er en av de mest familievennlige badeområdene på øyen Phuket. Stemningen er rolig og avslappet hvor enn du er, og stranden er langgrunn. Stranden er en av de mest fotograferte i hele Thailand. Litt utover i bukten ligger den vakre lille øyen Pu som med sin merkelige kakeform er perfekt som bakgrunn til det knallblå havet. I den nordlige delen av bukten ligger et korallrev som er perfekt for snorkling og dykking.

Dette er et veldig fredelig samfunn med kun noen få attraksjoner, blant annet et lite tempel, en minigolfbane og det lokale markedet på torsdager hvor du kan se markedsboder med spennende fisk og krydder.

I midten av april feirer man thailandsk nyttår, ”songkran”, med en gigantisk vannkrig. Alle som befinner seg utendørs blir i prinsippet dynket i vann av feirende mennesker som er utstyrt med vannpistoler, vannflasker og alt annet som kan brukes til å kaste vann på andre. Gatene fylles med tusenvis av mennesker og ikke engang politiet klarer å holde seg tørr.