Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser med kun fly til Kamala Beach, Phuket

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Kamala Beach Phuket, Asia

Barnevennlig
None
Laid back
Sandstrand
Sol & bad
Surf

I Kamala Beach kan du nyte dagene på en helt fantastisk sandstrand omgitt av vakker natur. Her slipper du også den store trengselen som finnes andre steder i Phuket.

I Kamala Beach er stemningen svært rolig, og stranden er ganske ukjent til tross for at øyen Phuket er et svært populært reisemål. Kanskje er det fordi de besøkende liker stedet så mye at de holder det hemmelig?

Sandstranden her er to kilometer lang med noen hotell rett ved stranden hvor du blant annet kan bo i bungalow. Deler av stranden er omgitt av koselige små parker og et minnesmerke for tsunamien i 2004. Dette er ikke stedet for deg som vil tilbringe kveldene med bar-til-bar-runder. For å finne litt mer uteliv er det bare å ta en kort tur med buss eller tuk-tuk til naboen Patong Beach.

En av verdens mest crazy show holdes daglig i Kamala Beach. Flere hundre dansere, akrobater og artister fyller både scenen, taket og opptrer blant gjestene, og får hjelp av både kraner, vannbøfler, duer og elefanter. Du kan se ild, røyk, laser, regn og eksplosjoner. I tillegg til show kan du spise en av verdens største buffeer sammen med de over 4000 andre gjestene.

Kamala Beach...VÅR beach
1 / 6
2 / 6
Thinkstock
Stranden på morgonen
3 / 6
vy över stranden
4 / 6
5 / 6
Thinkstock
Stranden i solnedgång
6 / 6