Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser med kun fly til Kamala Beach, Phuket

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Kamala Beach Phuket, Asia

Barnevennlig
None
Laid back
Sandstrand
Sol & bad
Surf

I Kamala Beach kan du nyte dagene på en helt fantastisk sandstrand omgitt av vakker natur. Her slipper du også den store trengselen som finnes andre steder i Phuket.

I Kamala Beach er stemningen svært rolig, og stranden er ganske ukjent til tross for at øyen Phuket er et svært populært reisemål. Kanskje er det fordi de besøkende liker stedet så mye at de holder det hemmelig?

Sandstranden her er to kilometer lang med noen hotell rett ved stranden hvor du blant annet kan bo i bungalow. Deler av stranden er omgitt av koselige små parker og et minnesmerke for tsunamien i 2004. Dette er ikke stedet for deg som vil tilbringe kveldene med bar-til-bar-runder. For å finne litt mer uteliv er det bare å ta en kort tur med buss eller tuk-tuk til naboen Patong Beach.

En av verdens mest crazy show holdes daglig i Kamala Beach. Flere hundre dansere, akrobater og artister fyller både scenen, taket og opptrer blant gjestene, og får hjelp av både kraner, vannbøfler, duer og elefanter. Du kan se ild, røyk, laser, regn og eksplosjoner. I tillegg til show kan du spise en av verdens største buffeer sammen med de over 4000 andre gjestene.

Kamala Beach...VÅR beach
1 / 6
2 / 6
Thinkstock
Stranden på morgonen
3 / 6
vy över stranden
4 / 6
5 / 6
Thinkstock
Stranden i solnedgång
6 / 6