Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser til Ciutadella, Menorca

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Ciutadella Menorca, Europa

I Ciutadella kan du bo blant middelaldrende palass og fortsatt ha vakre strender i gåavstand.

Ciutadella ligger på det vestlige Menorca, en kort fergetur fra naboøyen Mallorca.

Den koseligste delen av byen er gamlebyen med masser av statlige boliger og palass. Flere av dem ligger rundt den sentrale torget Plaça d’es Born, noen er også åpne for besøkende.

Det finnes ingen sandstrender i sentrale Ciutadella, men flere både sørover og nordover. Øyen er svært liten, så det er lett å utforske de andre delene av øyen med bil eller sykkel.

En av verdens merkeligste festivaler arrangeres i Ciutadella rundt sankthans hvert år, Festes de Sant Joan. Den går blant annet ut på å en bukk males med røde kors og bæres gjennom byen, folkemasser prøver å gni på magen til svarte hester og en liksom-krig hvor folk kaster hasselnøtter på hverandre.